24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ενθουσιασμένος με το «House Of The Dragon» ο συγγραφέας του «Game of Thrones» George R. R. Martin

    Το πολυαναμενόμενο prequel του «Game of Thrones», «House Of The Dragon», αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, προκειμένου να διηγηθεί την ιστορία του Οίκου Targaryen. Βασίζεται στο βιβλίο του George R. R. Martin, “Fire & Blood”, που εκδόθηκε το 2018 και επικεντρώθηκε στην ιστορία του Οίκου και στις βίαιες μάχες και τα γεγονότα στα οποία συμμετείχε οικογένεια.

    Η σειρά έχει ήδη κερδίσει την έγκριση του George R.R. Martin. Ο Αμερικανός συγγραφέας αποκάλυψε σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιό του ότι έχει δει μία «πρόχειρη κόπια του πρώτου επεισοδίου» του «House of the Dragon» και «το λάτρεψε».

    Η σειρά του «House of the Dragon» είναι σύμφωνα με το IMDb.com η πιο αναμενόμενη νέα σειρά. «Είναι μια μεγάλη λίστα από σειρές που βρίσκονται στην κορυφή» πρόσθεσε ο συγγραφέας και αναφέρθηκε στις σειρές «Tolkien», «Sandman», αλλά και σε σειρές της Marvel και το «Star Wars».

    Το spinoff prequel διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν από τον πόλεμο για τον «Σιδερένιο Θρόνο» στην επική σειρά φαντασίας «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου» του Martin, στην οποία βασίστηκε το «Game of Thrones». Το «House of the Dragon» εξιστορεί την άνοδο του Οίκου των Ταργκάριεν στην εξουσία στα Επτά Βασίλεια του Γουέστερος.

    «Είναι σκοτεινό, είναι δυνατό, είναι εσωτερικό…», συνέχισε ο Μάρτιν στο ιστολόγιό του «Not a Blog».

    Διαβάστε επίσης: Σάρωσε το “Don’t Look Up” –  Ξεπέρασε τις 111 εκατ. ώρες θέασης παγκοσμίως (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles