14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Σάρωσε το “Don’t Look Up” –  Ξεπέρασε τις 111 εκατ. ώρες θέασης παγκοσμίως

    Το Don’t Look Up αποτέλεσε μια πολύ ευχάριστη νότα στο Netflix μέσα στα Χριστούγεννα, με αποτέλεσμα ευκόλως να μπορεί να χαρακτηριστεί ως η μαύρη κωμωδία της χρονιάς.

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Leonardo DiCaprio και Jennifer Lawrence, μαζί με τους Jonah Hill, Meryl Streep, Tyler Perry και άλλα σημαντικά ονόματα. Σκηνές της νέας παραγωγής έχουν γυριστεί στη Βοστώνη, ενώ άλλες στη Μασαχουσέτη. Πρόκειται για την ιστορία δύο αστρονόμων, οι οποίοι προειδοποιούν για τον κίνδυνο που διατρέχει η Γη από έναν κομήτη, όμως πρακτικά κανείς δεν τους πιστεύει. Η ταινία έκανε πρεμιέρα την Παραμονή των Χριστουγέννων και επίσημα αποτελεί τη No.1 ταινία του Netflix στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο.

    Η ταινία του Adam McKay σάρωσε στην streaming υπηρεσία καθώς μετράει πλέον πάνω από 111 εκατομμύρια ώρες θέασης παγκοσμίως.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης: Γύρισε την… πλάτη το κοινό στο Matrix Resurrections! Απογοητευτικά τα νούμερα των πρώτων ημερών (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles