16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Εντυπωσιακό! 63 δισεκατομμύρια μηνύματα WhatsApp στάλθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

    Πριν από χρόνια σε κάθε γιορτή γινόταν πραγματικός χαμός με την αποστολή SMS, καθώς οι κάτοχοι κινητών τηλεφώνων είχαν βρει αυτό τον τρόπο για να στέλνουν ευχές για το νέο έτος. Πλέον όμως τα ευχετήρια SMS θεωρούνται κάτι… ξεπερασμένο, καθώς οι social media εφαρμογές που βρίσκονται στα περισσότερα σύγχρονα smartphones μπορούν πλέον να φέρουν πιο κοντά φίλους και συγγενείς με μεγαλύτερη ευκολία.

    whatsapp-google-play

    Η τεράστια δυναμική των συγκεκριμένων εφαρμογών αποτυπώθηκε και στο γεγονός ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στάλθηκαν περισσότερα από 63 δισεκατομμύρια μηνύματα μέσω της εφαρμογής WhatsApp (η οποία ανήκει στο Facebook)! Αξιοσημείωτο είναι ότι από τα παραπάνω μηνύματα 14 δισεκατομμύρια στάλθηκαν μόνο στην περιοχή της Ινδίας. Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η «μορφή» των συγκεκριμένων μηνυμάτων, όπου 8 δισεκατομμύρια WhatsApp μηνύματα περιλάμβαναν εκτός από κείμενο και εικόνες, ενώ 2.5 δισεκατομμύρια εξ’ αυτών περιείχαν και videos. Το Facebook αυτή τη στιγμή πραγματικά κυριαρχεί στον κόσμο των social media platforms, καθώς έχει στην κατοχή του τα δύο μεγαλύτερα cross-platform messaging apps (Facebook Messenger και WhatsApp). Για να κατανοήσετε το τεράστιο μέγεθος υπολογίζεται ότι μαζί το Facebook Messenger μαζί με το WhatsApp στέλνουν κοντά στα 60 δισεκατομμύρια μηνύματα ημερησίως. Έτσι κινούνται πλέον τα πράγματα στη σημερινή εποχή των smartphones, αλλά εάν δεν σας αρέσουν αυτές οι εφαρμογές και είστε πιο… παραδοσιακοί υπάρχουν πάντοτε και τα κλασικά SMS.      

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles