23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Εντός του 2022 η κυκλοφορία του επικού open-world RPG “One Piece Odyssey”

    Ένα νέο video game ανακοίνωσε η Bandai Namco με αφορμή τη συμπλήρωση των 25 χρόνων της γνωστής anime σειράς One Peace. Πρόκειται για το RPG παιχνίδι One Piece Odyssey, που βασίζεται σε μια ολοκαίνουρια ιστορία, που υπογράφει ο δημιουργός της σειράς Eiichiro Oda.

    Το One Piece Odyssey είναι ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου, στο οποίο οι Straw Hats θα ανακαλύψουν θησαυρούς εξερευνώντας ένα μυστηριώδες νησί. Την ανάπτυξη του τίτλου ανέλαβε το ιαπωνικό studio ILCA, γνωστό για τα Pokemon Brilliant Diamond, Shining Pearl, Dragon Quest XI και Nier Replicant.

    Το πρώτο trailer με την ανακοίνωση το παιχνιδιού δεν αποκαλύπτει πάρα πολλά, σίγουρα όμως προσελκύει το ενδιαφέρον. Το One Piece Odyssey αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 για PS4, PS5, Xbox Series X|S και PC.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Είναι γεγονός! Υπό ανάπτυξη το νέο Witcher από τη CD Projekt RED

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles