15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Εντυπωσιακό! To Samsung Galaxy Nexus γίνεται… desktop PC

    Ένα video που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες στο Youtube δείχνει ένα χρήστη του Ice Cream Sandwich κινητού της Samsung, του Galaxy Nexus, να το χρησιμοποιεί ως έναν… επιτραπέζιο υπολογιστή.


    Πώς γίνεται αυτό; Εκμεταλλευόμενος τον πανίσχυρο διπύρηνο επεξεργαστή του Samsung Galaxy Nexus, αλλά και τη νέα έκδοση του λειτουργικού της Google, Android Ice Cream Sandwich, ο χρήστης qantrell εξηγεί σε ένα video σχεδόν 9 λεπτών, με ποιον τρόπο έχει συνδέσει το τηλέφωνό του στο κεντρικό του υπολογιστικό σύστημα και πώς λειτουργεί ακριβώς αυτό.

    Παρόλο που χρησιμοποιεί για ένα λειτουργικό σύστημα για κινητά τηλέφωνα, φαίνεται ότι τα καταφέρνει μια χαρά και στη μεταφορά του σε ένα desktop. Η ανάλυση φαίνεται ικανοποιητική, ο έλεγχος ιδιαίτερα απλός και εφαρμογές και το software λειτουργούν κανονικά. Μπορεί ακόμη να ακούσει μουσική και να δει video, με τον πλέον παραδοσιακό τρόπο, καθώς το σύστημα είναι συνδεδεμένο με ηχεία. Επιπλέον, υποστηρίζεται το multi-tasking, έτσι, για παράδειγμα, μπορεί να ακούει μουσική ενώ διαβάζει τα νέα…

    Δείτε το video για περισσότερα.

    Πηγή: IT PRO Portal

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles