15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Επαναλειτουργούν τα γραφεία της Cisco στην Κύπρο: Επικεφαλής ο Βασίλης Ερωτοκρίτου

    Vasillis Erotokritou_Cisco-1

    Την επαναλειτουργία των τοπικών της γραφείων στην Κύπρο, ανακοινώσε σήμερα η Cisco, τοποθετώντας ως επικεφαλής τον Βασίλη Ερωτοκρίτου. Απώτερος σκοπός της εταιρείας είναι να μπορεί να ανταποκρίνεται με ακόμη περισσότερη ταχύτητα και ευελιξία στις αυξημένες απαιτήσεις της τοπικής αγοράς, έτσι όπως διαμορφώνονται τα τελευταία χρόνια.

    Ο Βασίλης Ερωτοκρίτου, διαθέτει σημαντική εμπειρία στην αγορά Πληροφορικής, καθώς, η επαγγελματική πορεία του μετρά 10 περίπου χρόνια, στον τομέα της διανομής. Πιο συγκεκριμένα, έχει εργαστεί παλαιότερα στην Logicom Public Ltd ως Cisco Product Manager, όπου ήταν υπεύθυνος για τη διανομή των προϊόντων Cisco για την αγορά της Κύπρου και της Μάλτας. Ο κ. Ερωτοκρίτου, ο οποίος θα αναφέρεται στον Αντώνη Τσιμπούκη, Γενικό Διευθυντή για Ελλάδα, Κύπρο, Πορτογαλία και Μάλτα, κατέχει Master of Philosophy σε Electrical & Electronic Engineering από το Πανεπιστήμιο του Manchester, UK, ενώ είναι απόφοιτος του ίδιου πανεπιστημίου με Master of Engineering στον κλάδο του Computer Systems Engineering.

    «Είναι τιμή μου να αναλαμβάνω την ευθύνη για την παρουσία της Cisco στην Κυπριακή αγορά, καθώς και για τη λειτουργία του τοπικού γραφείου. Είμαι καθ’ όλα έτοιμος να εργαστώ για την εκπλήρωση των στόχων μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο», δήλωσε ο Βασίλης Ερωτοκρίτου, Territory Account Manager. Sales, Cisco Κύπρου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles