12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Επαγγελματίας ύπνου κερδίζει 3.000$ από δωρεές, με το να κάνει stream τον εαυτό της την ώρα που κοιμάται!

    Οφείλουμε να το παραδεχθούμε… σε όλους αρέσει ο ύπνος. Ωστόσο, κάποιοι από ότι φαίνεται το έχουν κάνει… «επάγγελμα» και όχι δεν μιλάμε μεταφορικά, αλλά κυριολεκτικά! Μια streamer στο Twitch, ονόματι Wang Yiming από την Ταιβάν, προκάλεσε αίσθηση όταν αποκαλύφθηκε ότι το stream «ύπνου» που έκανε στο Twitch της απέφερε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 3.000$ σε δωρεές! Ναι σωστά διαβάσατε, η streamer από την Ταιβάν έγινε κατά 3000$ πλουσιότερη επειδή το μόνο που έκανε ήταν να κοιμάται!

    Η Wang βέβαια ανήκει στους διάσημους της ασιατικής χώρας, καθώς άνηκε στο Μαλαισιανό γκρουπ AMOi-AMOi, όμως αυτό δεν είναι και (σοβαρός) λόγος για να την παρακολουθήσει κάποιος 5 ολόκληρες ώρες να κοιμάται… πόσο μάλλον να τις κάνει και μερικά δολάρια δωρεά. Εκτιμάται ότι το εν λόγω περίεργο sream κατάφερε να συγκεντρώσει την προσοχή 11.200 users ταυτόχρονα! Ενδεικτικό είναι ότι η Wang αναρριχήθηκε στην κορυφή των streams της Ταιβάν για τις ώρες που κοιμόταν! Σημεία των καιρών θα σκεφτείτε… αλλά εντάξει επαγγελματία ύπνου δεν είχαμε δει ξανά σε Twitch streaming, το οποίο μάλιστα έχει συνδεθεί με το gaming που ως γνωστόν θέτει σε εγρήγορση όλες τις αισθήσεις. Μήπως να αλλάζατε επαγγελματικό προσανατολισμό;

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles