16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Επέλαση της Motorola στην «budget-friendly» κατηγορία με τα Moto G10, Moto G30 και Moto E7 Power!

    H Motorola πάντοτε παίζει πολύ δυναμικά στην budget-friendly κατηγορία, προτείνοντας λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των users, οι οποίοι αναζητούν επιδόσεις με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος. Αυτή τη στιγμή η Motorola είναι ένα έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στην budget-friendly κατηγορία με τρία μοντέλα (Moto G10, Moto G30 και Moto E7 Power) και λίγο πριν το επίσημο release τους διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

    Ειδικότερα, το Moto G10 που θα αποτελέσει τον Βενιαμίν της παρέας, είναι εμφανές ότι επιχειρεί να δελεάσει τους πιο νεαρούς χρήστες, καθώς στο quad-camera setup του διαθέτει μια κάμερα στα 48MP, η οποία συνοδεύεται από 8MP Ultra-Wide φακό, 2MP macro sensor και 2MP depth camera για βέλτιστο αποτέλεσμα στις φωτογραφίες που θέλετε να κάνετε bokeh effects. Σε ότι έχει να κάνει με την selfie cam, εδώ θα βρείτε έναν sensor στα 8MP, ενώ το μέγεθος του display του είναι στις 6.5 ίντσες και υποστηρίζει HD+ (720p). Στα ενδότερα το Spnapdragon 460 SoC συνοδεύεται από μία μπαταρία στα 5.000mAh και οι επιλογές που προσφέρει είναι στα 64 ή 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Τέλος, η low-end πρόταση της Motorola έρχεται με NFC, Headphone jack και ένα ειδικό Google Assistant button.

    Το Moto G30 από την πλευρά του είναι πολλά σκαλιά πιο πάνω σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών σε σύγκριση με το μικρότερο αδελφάκι του. Για παράδειγμα, αντί για το Snapdragon 460 SoC έχει το πιο γρήγορο Snapdragon 662 chipset, ενώ το display υποστηρίζει το πιο “smooth” refresh rate στα 90Hz (αντί των 60Hz που είναι το Moto G10). Επιπλέον, έρχεται με καλύτερη selfie cam (13MP), ενώ σε ότι έχει να κάνει με τις διαθέσιμες editions που θα το δούμε έρχεται σε δύο εκδόσεις 4 GB RAM/64GΒ storage και 6GB/128GB storage. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο editions της συσκευής έρχονται με microSD card και μπαταρία στα 5000mAh. Όσον αφορά το camera setup, εδώ θα βρείτε main camera στα 64MP, Ultra-Wide στα 13MP και το ίδιο μέγεθος στις depth και macro cameras με το G10.

    Η τριπλέτα των νέων οικονομικών Motorola κλείνει με το E7 Power, τo οποίο θα διαθέτει μια μεγάλη μπαταρία με χωρητικότητα στα 5000mAh, με ένα MediaTek Helio G25 chipset στα ενδότερα, Android 10, αλλά και δύο εκδόσεις στα 2GB RAM με 32GB storage και 4GB RAM με 64GB αποθηκευτικό χώρο. Κλείνοντας με την κάμερα, εδώ η Motorola έχει επιλέξει στο main camera setup ένα 13MP rear shooter μαζί με μια macro camera στα 2MP.

    Όσον αφορά τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των νέων budget-friendly smartphones της σειράς Moto και Power, το G10 θα κοστίζει στην Ευρώπη στα 149.99 ευρώ (στα χρώματα Aurora Grey και Iridescent Pearl), το G30 θα είναι κομματάκι πιο ακριβό στα 179.99 ευρώ, ενώ το E7 Power θα είναι αρκετά πιο οικονομικό και από το G10 οπότε δεν αποκλείεται να το δούμε λίγο παραπάνω από τα 100 ευρώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles