13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Επέμβαση καταρράκτη σε 1.000 ασθενείς πλήρωσε ο YouTuber MrBeast

    Περίπου 1.000 ανθρώπους με προβλήματα όρασης που δεν μπορούσαν να καλύψουν τα έξοδα για το χειρουργείο, βοήθησε να υποβληθούν σε επέμβαση ο γνωστός YouTube superstar MrBeast.

    Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο δημιουργός περιεχομένου πλήρωσε για επέμβαση καταρράκτη 1.000 ανθρώπων, οι οποίοι είχαν σχεδόν τυφλωθεί.

    «Θεραπεύουμε χίλους ανθρώπους που δε βλέπουν», ανέφερε ο MrBeast – το αληθινό του όνομα είναι Jimmy Donaldson –  σε video του Σαββάτου, το οποίο μέχρι την Κυριακή το απόγευμα είχε συγκεντρώσει 32 εκατ. views. Στο video παρουσιάζονται οι ασθενείς πριν και μετά την επέμβαση, τη στιγμή που ο YouTuber δίνει δώρα σε κάποιους από τους συμμετέχοντες.

    Ο Jeff Levenson, χειρουργός οφθαλμίατρος, συνεργάστηκε με τον Donaldson, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο πρώτος γύρος των επεμβάσεων στο Jacksonville της Φλόριντα. Ο Levenson συμμετέχει στο πρόγραμμα “Gift of Sight” εδώ και 20 χρόνια, το οποίο παρέχει δωρεάν εγχείρηση καταρράκτη σε ανασφάλιστους ασθενείς που έχουν σχεδόν χάσει την όρασή τους.

    «Τα μισά περιστατικά τύφλωσης παγκοσμίως, είναι άνθρωποι που χρειάζονται μια επέμβαση 10 λεπτών», αναφέρει στο video ο Levenson, σχολιάζοντας την επέμβαση καταρράκτη.

    Δείτε το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Θέλει να επιστρέψει στο Facebook! Αίτημα Donald Trump στη Meta για να “ξεμπλοκάρει” το λογαριασμό του

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles