21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Epic: ανέλαβε τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό των Νοσηλευτηρίων του ΟΚΥΠΥ

    Tον Χριστουγεννιάτικο στολισμό των οκτώ Νοσηλευτηρίων του ΟΚΥΠΥ ανέλαβε φέτος τα Χριστούγεννα η EPΙC, στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας. Η αρχή έγινε σήμερα το πρωί, 2 Δεκεμβρίου, με το Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ. να είναι το πρώτο νοσοκομείο που «ντύνεται» Χριστουγεννιάτικα. Στο πλαίσιο αυτό η Εpic, σε συνεργασία με τον ΟΚΥπΥ, πραγματοποίησε παράλληλα συμβολική εκδήλωση για την παράδοση του πρώτου Χριστουγεννιάτικου δέντρου, ενώ μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδιατρικές κλινικές των νοσοκομείων του οργανισμού.

    Όπως ανέφερε στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο CEO της Epic, Θάνος Χρονόπουλος: «Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που δουλεύουν νυχθημερόν στα νοσοκομεία μας και που τα τελευταία 2 χρόνια κληθηκαν να αντιμετωπίσουν ανέλπιστα δύσκολες συνθήκες. Είναι μεγάλη μας χαρά που συμβάλουμε στην εορταστική διακόσμηση των νοσηλευτηρίων του ΟΚΥπΥ. Μέσα από αυτή την ενέργεια θέλουμε να μεταφέρουμε το μήνυμα των Χριστουγέννων στους συμπολίτες μας που δυστυχώς τέτοιες μέρες δεν μπορούν να βρίσκονται με τις οικογένειες τους και την ευχή για σύντομη ανάρρωση».

    Από την πλευρά του ΟΚΥπΥ, ο Χρίστης Λοϊζίδης, Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στην Epic: «Εκ μέρους του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μας στην Epic που με την κοινωνική της προσφορά θα μεταφέρει στα 8 νοσηλευτήρια μας γιορτινή ατμόσφαιρα, δώρα σε όλα τα παιδιά και ζεστασιά σε όλους όσοι αυτές τις μέρες χρήζουν νοσηλείας».

    Τη διοίκηση του Μακάρειου Νοσοκομείου εκπροσώπησε, ο Δρ. Ανδρέας Νεοφύτου, Επιστημονικός Διευθυντής του νοσοκομείου, που δήλωσε: «Θα ήθελα με τη σειρά μου να ευχαριστήσω την Epic για την προσφορά της, με την οποία από σήμερα το Μακάρειο Νοσοκομείο μπαίνει στο κλίμα των ημερών, χαρίζοντας χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους, στις μητέρες, αλλά και στις οικογένειες τους».

    Epic και ο ΟΚΥπΥ ευχαριστούν θερμά την χορωδία της ΠΑΣΥΔΥ και ιδιαίτερα την μαέστρο Μάρω Νίτσα και τον Μάριο Ιωάννου που ήταν στο αρμόνιο, για την συμμετοχή τους στη συμβολική αυτή εκδήλωση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles