21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Epic: Χριστουγεννιάτικη προσφορά για έκπτωση στην λιανική τιμή των συσκευών smartphones

    Νέες δελεαστικές προσφορές για την περίοδο των Χριστουγέννων ανακοίνωσε η Epic. Συγκεκριμένα, από 19 Νοεμβρίου μέχρι 9 Ιανουαρίου 2022 προσφέρεται έκπτωση στην λιανική τιμή των συσκευών smartphones που θα είναι διαθέσιμα από την εταιρεία κατά την περίοδο ισχύος της Προσφοράς, δηλαδή από 19 Νοεμβρίου μέχρι 9 Ιανουαρίου 2022 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Σημειώνεται ότι το ύψος της έκπτωσης στην συσκευή, θα υπολογίζεται με βάση το Πλάνo Κινητής που θα επιλέξει ο πελάτης. Η προσφορά έκπτωσης στην συσκευή ισχύει για όλους τους νέους πελάτες που θα μεταφέρουν τον συνδρομητικό αριθμό τους από άλλο πάροχο καθώς και για τους υφιστάμενους συνδρομητές της Epic που θα προβούν σε ανανέωση του συμβολαίου τους.

    Σταθερή έκπτωση ύψους 30% παρέχεται επίσης στην λιανική τιμή όλων των διαθέσιμων smartphones με την προϋπόθεση σύνδεσης στο Unlimited ALL Plus πλάνο κινητής της Epic, το οποίο θα προσφέρεται κατά την περίοδο της προσφοράς με κόστος στα €29.99 τον μήνα. Οι συνδρομητές έχουν επίσης την δυνατότητα να επιλέξουν μηνιαίες δόσεις για την αποπληρωμή της νέας τους συσκευής ή να λάβουν μόνο την έκπτωση και να εξοφλήσουν άμεσα το υπόλοιπο ποσό της συσκευής.

    Με σημαντική έκπτωση προσφέρεται επίσης και το Πλάνο κινητής Unlimited ALL Plus, (€29.99/μήνα για 24 μήνες)  με την υπογραφή συνδρομητικού συμβολαίου με ελάχιστη περίοδο τους 24 μήνες, σε όλους τους νέους συνδρομητές και τους υφιστάμενους πελάτες της υπηρεσίας Epic Pay As You Go. Παράλληλα, για τους υφιστάμενους συνδρομητές συνδρομητικών πλάνων της Epic με ανανέωση συμβολαίου το «Unlimited ALL Plus θα προσφέρεται με  €29.99  αλλά μόνο για τους πρώτους 6 μήνες.

    Τέλος, επιπρόσθετη έκπτωση 50% στο μηνιαίο πάγιο για 6 μήνες, (από την τιμή της τρέχουσας εκπτωτικής προσφοράς) θα παρέχεται σε όλους του νέους συνδρομητές της Epic (συμπεριλαμβανομένων των υφιστάμενων πελατών της Epic με prepaid αριθμό) που θα υπογράψουν συνδρομητικό συμβόλαιο με ελάχιστη περίοδο τους 24 μήνες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles