14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Epic fail: Όταν παρουσιάζεις gay πορνό σε Powerpoint

    Σατανική προεπιλογή το Autoplay στο Powerpoint της Microsoft. Σατανικότατη. Μπορεί να σας το βεβαιώσει και ο ιερέας Martin McVeigh, στην Ιρλανδία.

    Ο ιερέας είχε αναλάβει να κάνει μία ομιλία σε 26 γονείς και ένα 8 χρονο, σε σχολείο που λειτουργεί στην ενορία του. Δεν ξέρουμε τι θέμα είχε η ομιλία, αλλά σίγουρα ήταν «καθολικού» ενδιαφέροντος. Με την διαφορά πως, όταν έβαλε το USB stick στο lap top, αντί να εμφανιστεί η παρουσίαση που είχε ετοιμάσει για το εκκλησίασμα, παρουσιάστηκαν εικόνες σκληρού ομοφυλοφιλικού πορνό.

    Ο ιερέας φέρεται, μετά το πρώτο σοκ, να έβγαλε το USB stick και να αποχώρησε από τον χώρο που θα πραγματοποιούσε την παρουσίαση, χωρίς άλλη κουβέντα. Αργότερα στην ημέρα έγινε έκτατη συνάντηση των επικεφαλών της ενορίας. Γιατί; Για να εκφράσει η ενορία τον αποτροπιασμό της και την έκπληξή της. Γιατί κακά τα ψέματα. Όλες τις φορές που προκύπτει ένας gay ιερέας, μα όλες τις φορές, όλοι εκπλήσσονται για κάποιο λόγο.

    Η αστυνομία που εξέτασε το USB stick, απεφάνθη πως μπορεί να υπάρχει πορνογραφικό υλικό, αλλά αυτό δεν επισείει κανένα έγκλημα. Η τοπική κοινωνία, όμως, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο μεσαίωνα καθώς το πήρε λίγο… βαριά.

    Ηθικό δίδαγμα: Δεν μπερδεύουμε τη δουλειά με τη διασκέδαση. Αν μας “φτιάχνει” να φτιάχνουμε Powerpoints με τις ερωτικές περιπτύξεις της αρεσκείας μας, φροντίζουμε και τις αποθηκεύουμε σε άλλο USB από αυτό που παίρνουμε στη δουλειά…

    Πηγή: Gizmodo

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles