21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Epic fail: Υποψήφιος βουλευτής διατηρεί γυναικείο προφίλ στο facebook και κάνει… σχόλια

    Το γεγονός και η ιστορία πίσω από αυτό μας μεταφέρθηκε από το flashnews.gr και τον δημοσιογράφο Κώστα Συλιγάρδο υπεύθυνο Ανατολικής Κρήτης για τη συγκεκριμένη ειδησεογραφική σελίδα.

    Όταν ο κος Συλιγάρδος ανέβασε στο προφίλ του στο facebook ένα status update σχετικά με την στάση των πολιτών στις επερχόμενες εκλογές νωρίτερα την Τρίτη, μερικά από τα σχόλια προερχόταν από κάποιο προφίλ που, σύμφωνα με τις αναφορές στις γενικές πληροφορίες (About), ανήκε φαινομενικά σε εκπρόσωπο του γυναικείου φίλου.

    Τα σχόλια ήταν αρκετά δεικτικά και ο δημοσιογράφος κάλεσε στο ίδιο status update του «την» ιδιοκτήτρια του προφίλ να απαντήσει. Αντ’ αυτού και μετά από αρκετή σιωπή, ψάχνοντάς το ο δημοσιογράφος ανακάλυψε πως το γυναικείο αυτό προφίλ ανήκει σε υποψήφιο βουλευτή του Ηρακλείου μεγάλου κόμματος που χρησιμοποιούσε το ψεύτικο αυτό προφίλ προκειμένου να αφήνει τα σχόλιά του περισσότερo ανώνυμα υποθέτουμε.

    Φευ, ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως το παραπάνω προφίλ χρησιμοποιείται τόσο από τον ίδιο τον υποψήφιο βουλευτή, όσο και από συνεργάτες του. Μετά την πρόσκληση για σχολιασμό, οι διαχειριστές του παραπάνω προφίλ διέγραψαν τα σχόλια που είχαν πραγματοποιήσει,  αλλά και το συγκεκριμένο προφίλ, για λόγους ευνόητους πια.

    Πέρα από το επικό fail της υπόθεσης, σκεφτόμαστε πως, είναι γνωστή η επίδραση των κοινωνικών δικτύων στις Ελληνικές Εκλογές, αλλά ότι θα επιστρατεύονταν και ψεύτικα γυναικεία προφίλ στον προεκλογικό αγώνα, δυσκολευόμασταν να το πιστέψουμε….

    Υποσημείωση: Δεν γνωρίζουμε αν εν τέλει ο δημοσιογράφος θα αποκαλύψει το όνομα και το κόμμα του υποψήφιου βουλευτή Ηρακλείου που υιοθέτησε τέτοιες πρακτικές. Δεν ξέρουμε καν αν έχει σημασία. Έχει σημασία απλά να σκεφτούμε σε πόσο χαμηλό επίπεδο έχουμε πέσει τον τελευταίο καιρό, τόσο πολιτικά, όσο και κοινωνικά, κάτι που πρέπει να αλλάξει…

    Πηγή: flashnews.gr

    Φώτο: Mashable

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles