24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Epic: η υπηρεσία VoLTE διαθέσιμη και σε κατόχους συσκευών Samsung Galaxy

    Ο εμπλουτισμός της λίστας των smartphones με τα νέα σειρά των συσκευών Samsung Galaxy που υποστηρίζουν την υπηρεσία VoLTE, η οποία παρέχεται δωρεάν από την Epic στους συνδρομητές της από τον Δεκέμβριο του 2020, επανέφερε στο προσκήνιο τις κλήσεις Voice over LTE.

    H συγκεκριμένη τεχνολογία (ονομάζεται έτσι από το Voice και το LTE = VoLTE) επιτρέπει την πραγματοποίηση κλήσεων μέσω κινητών δικτύων 4G-LTE. Στα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας VoLTE είναι η ταχύτερη πραγματοποίηση κλήσεων και επιπρόσθετα οι συνδρομητές της απολαμβάνουν πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου στις κλήσεις χάρη στην τεχνολογία Full High Definition (EVS – Enhanced Voice Services) σε σχέση με την τεχνολογία High Definition που προσφέρεται τώρα.

    Εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει την λειτουργία VoLTE στο κινητό τους είναι η ταυτόχρονη χρήση φωνής και δεδομένων. Δηλαδή, παρεχεται η δυνατότητα κατά την διάρκεια μιας κλήσης να έχουμε ταυτόχρονα και 4G δίκτυο στα δεδομένα μας για πλοήγηση στο internet ή άλλες διαδικτυακές λειτουργίες.

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία VoLTE, καθώς και τις συσκευές που την υποστηρίζουν, υπάρχουν διαθέσιμες στο https://bit.ly/epic-VoLTE

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles