22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Epic: μέχρι και €340 έκπτωση για απόκτηση smartphone σε όσους μεταφέρουν τον αριθμό τους σε πλάνο κινητής Unlimited

    Μέχρι και €340 έκπτωση για την απόκτηση νέου smartphone προσφέρει η Epic στους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας που θα μεταφέρουν τον αριθμό τους σε πλάνο κινητής Unlimited.

    Αναλυτικότερα, με τη νέα αυτή χριστουγεννιάτικη προσφορά που ισχύει μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2022 παρέχεται η δυνατότητα σε νέους αλλά και σε υφιστάμενους συνδρομητές της εταιρείας (με ανανέωση συμβολαίου), να αποκτήσουν ένα από τα διαθέσιμα smartphones με έκπτωση που φτάνει μέχρι και €340 με την προϋπόθεση  μεταφοράς του αριθμό τους σε πλάνο κινητής Unlimited της Epic, το κόστος του οποίου για τους πρώτους 12 μήνες προσφέρεται με 19,99 ευρώ /ανά μήνα και περιλαμβάνει απεριόριστα GB, λεπτά ομιλίας και SMS.

    H προσφορά είναι διαθέσιμη στα καταστήματα της Epic, και σε καταστήματα επιλεγμένων συνεργατών, αλλά και  online στο epic.com.cy, ή τηλεφωνικώς στο 159.

    Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους και τις προϋποθέσεις υπάρχουν διθέσιες στο σύνδεσμο που ακoλουθεί: https://www.epic.com.cy/el/page/9rTJfY~lk/xmas-offer2022

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles