19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Εpic Mobile Security: ένα νέο app που θωρακίζει τους συνδρομητές της Εpic από κυβερνοεπιθέσεις

    Μια νέα εφαρμογή ασφαλείας κινητού που προστατεύει τους συνδρομητές από κυβερνοεπιθέσεις που θέτουν σε κίνδυνο τα προσωπικά τους δεδομένα όπως φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία, επαφές, καθώς και τραπεζικούς κωδικούς, εισάγει στην κυπριακή αγορά η Epic.

    Πρόκειται για την εφαρμογή Epic Mobile Security, η οποία είναι σε θέση να ελέγχει αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο την ασφάλεια κάθε δικτύου που ενώνεται με το κινητό του συνδρομητή, κάθε εφαρμογή που κατεβάζει στο κινητό του, καθώς και κάθε ιστοσελίδα που επισκέπτεται, προειδοποιώντας τον άμεσα για ενδεχόμενες απειλές και μπλοκάροντας κάθε πιθανό εισβολέα.

    Το Εpic Mobile Security app, παρέχει επίσης ενημέρωση με στατιστικά στοιχεία και πληροφορίες, που αφορούν την άμυνα της συσκευής σου, τις συνολικές επιθέσεις που αποκρούστηκαν, τα σκαναρίσματα που έγιναν και τις απειλές που εντοπίστηκαν, επιτρέποντάς σου ανά πάσα στιγμή να έχεις λεπτομερή ενημέρωση.

    Η υπηρεσία που είναι αποκλειστικά διαθέσιμη για τους συνδρομητές της Epic προσφέρεται δωρεάν για τους δυο πρώτους μήνες και μετά με 1.99 ευρώ το μήνα. Η ενεργοποιηση της υπηρεσιας γινεται με αποστολη μηνυματος με την ενδειξη “Security On” στο 8060 ή τηλεφωνικά καλώντας το 136.

    Αναλυτικές πληροφορίες για το Εpic mobile security υπάρχουν διαθέσιμες στο www.epic.com.cy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles