20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Epic Street Fest: επιστρέφει… και ανεβάζει τους παλμούς στην «καρδιά» της παλιάς Λευκωσίας

    Στον υπαίθριο χώρο της Παλιάς Ηλεκτρικής στο νέο Δημαρχείο Λευκωσίας, επιστρέφει φέτος το Epic Street Fest. Έτσι, την Τρίτη 28 Ιουνίου, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα, το Epic Street Fest υπόσχεται να ανεβάσει στα ύψη τους παλμούς διασκέδασης στην καρδιά της πρωτεύουσας,  με την Epic μουσική γνωστών DJs, σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό πάρτι που θα γίνει talk of the town.

    Και επειδή street party χωρίς street food δεν γίνεται, κρατήστε την όρεξη σας για τα πιο λαχταριστά φαγητά από Moondog’s, The Potbelly, Serial Griller, Por Favor, Quattrino Autentico Italiano, The Old Powerhouse Grill Bar και Tipsy Cook. Οι λάτρεις των παγωτών θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αγαπημένες τους γεύσεις, από τα Παγωτά Παπαφιλίπου.

    Όσον αφορά τα ποτά, τα αναλαμβάνουν τα πιο hot cocktail bars της πόλης: The Old Souls, Zonkey, Dreads and Tatts, Baronymous, ενώ Carlsberg, ΛΕΩΝ και Somersby θα προσφέρουν δροσιστικές μπύρες.

    Το Epic Street Fest έχει για ακόμη μια χρoνιά φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις των περιπτέρων φαγητού και ποτού θα δοθούν στο πολυδύναμο κέντρο του Δήμου Λευκωσίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles