19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Επίδειξη δύναμης από την Unreal Engine 4 (video)!

    Η Unreal Engine 4 αυτή τη στιγμή είναι η απόλυτη game engine, καθώς εκατοντάδες game developers της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης και βασίζονται στις εξελιγμένες δυνατότητες της για να αναπτύσσουν τους τίτλους τους. Είναι γνωστό άλλωστε ότι το υπερσύγχρονο αυτό game developing εργαλείο της Epic Games, μπορεί κυριολεκτικά να λύσει τα χέρια των δημιουργών, οι οποίοι αναζητούν εξελιγμένες δυνατότητες αλλά και ευκολία χρήσης.

    Ace Combat 7 b (Large)

    Στο πλαίσιο του πρόσφατου Game Developers Conference (GDC) η Epic Games παρουσίασε ένα video trailer, το οποίο επικεντρώνεται σε όλους τους τίτλους που αυτή τη στιγμή βασίζονται στην Unreal Engine. Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται οι δημιουργοί της Epic είτε αναπτύσσεις μία mobile εφαρμογή, είτε ένα console/PC game ή ακόμη εάν επιχειρείς να εμβαθύνεις και να δώσεις πνοή σε μία εμπειρία εικονικής πραγματικότητας, τότε η Unreal Engine 4 αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική gaming engine που θα σου δώσει τη «δύναμη» που χρειάζεσαι… Στο εν λόγω video trailer θα πάρετε μία γεύση από τα πιο δυνατά games που βασίζονται στην μηχανή της Epic, όπως είναι το Final Fantasy VII Remake, Kingdom Hearts III, Ace Combat 7, Gears of War 4, Eve: Valkyrie, Hellblade, Lawbreakers κ.ά. Καθίστε αναπαυτικά, δυναμώστε την εντάση του ήχου και δείτε τους λόγους για τους οποίους η Unreal Engine 4 θεωρείται “top”!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles