20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Επικίνδυνος καταζητούμενος που απέδρασε από τη φυλακή, συνελήφθη όταν πήγε να αγοράσει το… Call of Duty!

    Ορισμένοι gamers για το gaming έχουν πει ότι θα έκαναν τα πάντα… όμως ο καταδικασμένος για ένοπλη ληστεία και… φυγάς, Clint Butler, νομίζουμε ότι ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ο 36χρονός σεσημασμένος κακοποιός, πριν από μερικές εβδομάδες είχε αποδράσει από τις φυλακές στην περιοχή του Buckinghamshire της Βρετανίας και οι τοπικές αρχές τον αναζητούσαν. Ο αθεόφοβος κακοποιός απέφευγε συστηματικά τις αρχές, μέχρι που μια μέρα έκανε το λάθος να αφήσει την κρυψώνα του για έναν λόγο που δεν φαντάζεστε, καθώς ο πρωταγωνιστής του story μας ήθελε να πάει να αγοράσει το Call of Duty: Black Ops Cold War!

    Δυστυχώς για κακή του τύχη όμως λίγο πριν φτάσει στο κατάστημα έγινε αντιληπτός από τις αστυνομικές αρχές και παρότι προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη τελικά δεν κατάφερε να γλιτώσει! Ο κακοποιός για να αποφύγει τους αστυνομικούς, έδωσε ψευδή στοιχεία όμως δεν έπεισε και όταν άρχισε να τρέχει (αφού επιτέθηκε πρώτα στον έναν αστυνομικό που επιχείρησε να τον περιορίσει), στο τέλος ακινητοποιήθηκε ύστερα από σπρέι που του πέταξαν οι άνδρες του νόμου. Η δικαιολογία που είπε στους αστυνομικούς ήταν ότι δεν άντεχε άλλο το lockdown και αυτό που ήθελε «δαιμονισμένα» ήταν να παίξει το τελευταίο Call of Duty. Η 17ετής ποινή του θα έληγε μέσα στο 2024 και τώρα μάλλον θα κάτσει πολλά παραπάνω χρόνια στη φυλακή… Το ερώτημα σε αυτή την θεοπάλαβη ιστορία είναι… αφού υπάρχει και η δυνατότητα για digital download γιατί δεν το… κατέβαζε;     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles