22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Επικό blast from the past! Ανακοινώθηκε το Nintendo Classic Mini NES!

    Με μία κίνηση που σίγουρα αιφνιδίασε όλους μας, η Nintendo ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει στα σκαριά μία ειδική έκδοση της θρυλικής 8-bit κονσόλας Nintendo Entertainment System (NES). Η κονσόλα που έμαθε σε εκατομμύρια gamers την έννοια του gaming, επανακυκλοφορεί σε μία ειδική “mini” compact έκδοση, η οποία σίγουρα θα ξυπνήσει τις καλύτερες αναμνήσεις στους μεγαλύτερους και παράλληλα θα μάθει στους νεότερους ποια ήταν η μορφή του gaming πριν από περίπου 30 χρόνια.

    Nintendo Classic Mini NES

    Η μίνι αυτή ρέπλικα της αυθεντικής κονσόλας έρχεται με προεγκατεστημένους 30 NES τίτλους οι οποίοι δε χωράει αμφιβολία ότι άφησαν το στίγμα τους στο gaming. Τι να πει άλλωστε κανείς για μυθικά-ονόματα όπως είναι για παράδειγμα το Super Mario Bros., The Legend of Zelda, Metroid, Castlevania, Donkey Kong, Ghosts’ N Goblins, Mega Man 2  και Final Fantasy. Η λιλιπούτεια κονσόλα θα διαθέτει έξοδο HDMI και το χειριστήριο της θα μπορεί να παίξει παιχνίδια virtual console NES εάν συνδεθεί στο Wii U ή στο Wii.

    Mini NES 1

    To Mini NES δεν θα κοστίζει πολύ, καθώς με μόλις 59.99$ θα μπορεί ο κάθε fan των retro games να πραγματοποιήσει το μοναδικό αυτό ταξίδι στο παρελθόν του gaming.  Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Nintendo, το Mini NES θα κάνει την εμφάνιση του στην Βόρεια Αμερική και στην Βρετανία στις 11 Νοεμβρίου. Μπορούμε please να κάνουμε ένα fast-forward στο χρόνο;

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles