17.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Επικό το νέο story trailer του Aliens: Dark Descent

    Οι Focus Entertainment και Tindalos Interactive, σε συνεργασία με την 20th Century Games, αποκάλυψαν ένα Story Trailer για το επερχόμενο Aliens: Dark Descent. Το real-time action game διαδραματίζεται στο εμβληματικό σύμπαν του Alien και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει σε όλες τις πλατφόρμες και παρέχουν το Lethe Recon Pack ως reward.

    Στο Aliens: Dark Descent, οι παίκτες θα δώσουν μάχες σε πραγματικό χρόνο ενάντια στα iconic Xenomorphs και θα συναντήσουν ολοκαίνουργιες απειλές. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την εξυπνάδα τους για να πλοηγηθούν σε εκτεταμένα και επίμονα levels, όπου ο θάνατος είναι μόνιμος. Αυτό το συναρπαστικό gameplay λαμβάνει χώρα καθώς συγκλονιστικά events ξεδιπλώνουν τη φρίκη και τα θαύματα μιας αυθεντικής αφήγησης εξωγήινων μέσα από μια κινηματογραφική εκστρατεία γεμάτη σκοτεινά μυστικά.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Lies of P: Νέο 9λεπτο gameplay trailer για το πολυσυζητημένο action RPG

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles