25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Επικό το νέο trailer του πολυαναμενόμενου Avatar: The Way of Water

    Η αναμονή έφτασε σχεδόν στο τέλος της. Μετά από 13 χρόνια καθυστερήσεων, ανάπτυξης νέων τεχνολογιών και την υπόσχεση για 4 sequels, το τεράστιο franchise που ξεκίνησε με το Avatar επιστρέφει στις αίθουσες στα μέσα του Δεκεμβρίου. Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που είδαμε ολοκληρωμένο trailer του Avatar: The Way of Water, αφού το προηγούμενο teaser βγήκε στον αέρα πριν από 5 μήνες.

    Το νέο trailer έρχεται όμως τώρα να ρίξει φως στην επική κλίμακα της επερχόμενης περιπέτειας. Όπως ακριβώς και στην πρώτη ταινία, το Avatar: The Way of Water έχει να μας προσφέρει πολλά και μάλιστα για πολλή ώρα, αφού η διάρκειά του ξεπερνά τις 3 ώρες. Αυτή τη φορά, ωστόσο, το franchise έχει πιο φιλόδοξα σχέδια, αφού θα μας μεταφέρει κάτω από το νερό, κάτι που αποτέλεσε μεγάλη πρόκληση για την παραγωγή.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Το Avatar: The Way of Water σε σκηνοθεσία James Cameron βασίζεται σε μια ιστορία του ίδιου και των Amanda Silver (Mulan), Rick Jaffa (Jurassic World), Josh Friedman (Foundation) και Shane Salerno (Armageddon).

    Διαβάστε επίσης:

    Black Adam: 250 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles