16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Επικό τρολάρισμα στο Twitter από ανταγωνιστή του GTA V την ημέρα κυκλοφορίας του

    17 Σεπτεμβρίου. Ημέρα κυκλοφορίας του GTA V, ξέρετε, του πολύ αναμενόμενου Grand Theft Auto V. Ενώ όλοι οι gamers περίμεναν πως και πως να το πιάσουν στα χέρια τους και να «λιώσουν» με αυτό, κάποια εξαιρετικά μυαλά σκέφτηκαν ένα επικό τρολάρισμα στο Twitter.

    Twitter trolling of gta v

    Πιο συγκεκριμένα, τα μυαλά αυτά αξιοποίησαν τη συντόμευση GTA V και ενώ οι χρήστες περίμεναν να δουν στα trending hashtags του Twitter την ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού το #GTAV, τελικώς αντίκρισαν το #GATV. Χωρίς πολλά πολλά, αρκετοί χρήστες πατούσαν το hashtag, καθώς δεν παρατηρούσαν τον αναγραμματισμό στα δύο μεσαία γράμματα, κι έτσι έβλεπαν tweets γύρω από το Saints Row, ανταγωνιστή του Grand Theft Auto V.

    Η ονομασία GATV δεν είναι τυχαία, καθώς η προώθηση αφορούσε κάποια νέα χαρακτηριστικά ενός από τους κεντρικούς χαρακτήρες του παιχνιδιού, του Johnny Gat. Πήραν λοιπόν το επίθετο, πρόσθεσαν και το V για να μπερδέψουν τους χρήστες και τρόλαραν το GTAV! Ήταν μία έξυπνη κίνηση σίγουρα, αλλά απέφερε και καρπούς; Διότι ένα promoted hashtag λέγεται ότι κοστίζει γύρω στα 200.000 δολάρια, σύμφωνα με το Mashable. Αυτό το ξέρει μονάχα η ομάδα πίσω από το πιο επικό τρολάρισμα του Twitter.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles