21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Επικοινωνία με HD Voice μεταξύ των συνδρομητών της προσφέρει η ΜΤΝ

    65551-MTN-hd-voice-hero-800x600-gr

    Κλήσεις υψηλής ευκρίνειας μέσω της τεχνολογία HD Voice, η οποία περιορίζει αισθητά τους θορύβους και τα παράσιτα από το περιβάλλον, ειδικότερα στους εξωτερικούς χώρους, ξεκίνησε να προσφέρει στους συνδρομητές της η ΜΤΝ.

    Πιο αναλυτικά, οι συνδρομητές κινητής της ΜΤΝ, που διαθέτουν συμβατή συσκευή και βρίσκονται σε περιοχές με κάλυψη 3G ή 4G θα μπορούν στις μεταξύ τους κλήσεις, να απολαμβάνουν  καλύτερη εμπειρία φωνής, με καθαρό και κρυστάλλινο ήχο, χωρίς παράσιτα και θόρυβο από το περιβάλλον, ακόμη και στις περιπτώσεις που κατά την επικοινωνία τους μιλάνε χαμηλόφωνα.

    Ο κος. Θάνος Χρονόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΤΝ, αναφερόμενος στο θέμα αυτό δήλωσε «Η εισαγωγή του HD Voice για τους συνδρομητές μας αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό σταθμό για την ΜΤΝ.», όπως είπε στην συνέχεια ο κος. Θ. Χρονόπουλος, «Πρώτοι φέραμε το 4G και το επεκτείνουμε σχεδόν παντού στην Κύπρο, προσφέρουμε όλο και πιο ευρεία κάλυψη 4.5G και τώρα οι συνδρομητές μας απολαμβάνουν την μοναδική εμπειρία των κλήσεων υψηλής ευκρίνειας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στο δίκτυο μας, με μια επένδυση η οποία υπερβαίνει τα 40 εκατομμύρια ευρώ, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου και ασύλληπτα γρήγορου δικτύου».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles