24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    ΕΠΙΚΟΣ «THE FLASH» ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την Avant-Premiere!

    Μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της φετινής κινηματογραφικής χρονιάς, η οποία σίγουρα θα κινητοποιήσει τις ευαίσθητες χορδές των fans της DC (κι όχι μόνο), δεν είναι άλλη από το The Flash! Στη μεγάλη επιστροφή του ο Μπάρι Άλεν χρησιμοποιεί τις μοναδικές superhero ικανότητές του για να ταξιδέψει στο χρόνο και να αλλάξει το παρελθόν, έχοντας ως στόχο να αποτρέψει την δολοφονία της οικογένειας του. Ωστόσο, όταν παίζεις με τη ροή του χωροχρόνου πολλές φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται και τόσο καλά, καθώς με αυτή του την απόπειρα παγιδεύεται και δημιουργεί άθελα του μια νέα πραγματικότητα. Σε αυτό το νέο σύμπαν, οι υπερήρωες της Justice League λάμπουν δια της απουσίας τους και ο Στρατηγός Ζοντ με τις δυνάμεις του εισβάλλουν στη Γη! Τώρα, ο Μπάρι θα ζητήσει τη βοήθεια ενός,… συνταξιούχου Μπάτμαν, αλλά και του alter ego του!

    Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε ότι πρόκειται για την κορυφαία ταινία της χρονιάς στον κόσμο των superheroes, καθώς πρόκειται να μας μεταφέρει στο πολυσύμπαν της DC! Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι θα περιμένετε πως και πως για να πάτε να την απολαύσετε στο σινεμά, για αυτό και εμείς σε συνεργασία με την Tanweer (εταιρεία διανομής της Warner στη χώρα μας), φροντίσαμε και σας ετοιμάσαμε τον πιο cool και επικό superhero διαγωνισμό… ever! 10 φαν μπορούν να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την avant-premiere του The Flash, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου στα Village Cinemas στο The Mall Athens (ώρα προβολής 20:00, ώρα προσέλευσης 19.30)!

    Για να λάβετε μέρος δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα βήματα που ακολουθούν (απαραίτητο το comment):

    1. Like στη Facebook page του @digitallife.gr και της @tanweergreece

    2. Share τον διαγωνισμό στο profile σας (σε public μορφή)

    3. Σχόλιο κάτω από το άρθρο

    Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 11/6/2023 (23:59). Οι νικητές / -τριες θα ανακοινωθούν στις 12/6/2023.

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    11 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Υπέροχο δώρο!Ανυπομονούμε να τη δούμε!Μακάρι να σταθώ τυχερή!Σας ευχαριστούμε πολύ !Καλή επιτυχία!! 👌🔝☘️🙏😍

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles