13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημη ανακοίνωση! Έρχεται Witcher Remake με Unreal Engine 5

    Το original Witcher αποτελεί ένα παιχνίδι «σταθμό» στην ιστορία της CD Projekt Red και είναι γνωστό ότι έρχονται αρκετά projects που σχετίζονται με το εν λόγω franchise. Η εταιρεία όμως, πριν από λίγες ώρες, προχώρησε σε μια ανακοίνωση που μόνο ενθουσιασμό μπορεί να προκαλέσει στους fans.

    Το Witcher αποκτά και επίσημα πλέον remake με τη χρήση της Unreal Engine 5. Το παιχνίδι είχε ανακοινωθεί και προηγουμένως, όμως αυτή είναι η πρώτη φορά που το πολωνικό studio επιβεβαιώνει την είδηση.

    Η CD Projekt Red εργάζεται πάνω στο Witcher μαζί με το studio Fool’s Theory για το remake. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να μάθουμε περισσότερα, γι’ αυτό οι fans καλό είναι να οπλιστούν με υπομονή. Το original Witcher κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2007, οπότε φέτος γιορτάζει την επέτειο των 15 χρόνων. Από τότε κυκλοφόρησαν αρκετά sequels και μέχρι σήμερα η σειρά έχει πουλήσει περίπου 65 εκατ. αντίτυπα.

    Η εταιρεία αναφέρει σχετικώς: «Το Witcher είναι το σημείο από το οποίο ξεκινήσαμε. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που αναπτύξαμε και αποτέλεσε μεγάλη στιγμή για μας. Το να επιστρέψουμε όμως στην αρχή και να κάνουμε το remake για την επόμενη γενιά των gamers ώστε  να εξερευνήσουν το συναίσθημα, είναι ακόμα πιο σημαντικό».

    Διαβάστε επίσης:

    Ανακοινώθηκε επίσημα το remaster του Age of Mythology

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles