18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημο: Χωρίς Xbox η φετινή Ε3

    Μετά τη Nintendo, που ως γνωστόν δε θα λάβει μέρος στη φετινή Ε3, το Xbox θα λάμψει επίσης δια της… απουσίας του, καθώς η Microsoft επιβεβαίωσε την είδηση τις τελευταίες ώρες και δε θα παρευρεθεί με δικό της booth. Η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει το ετήσιο Xbox showcase για τις 11 Ιουνίου και ένα show αφιερωμένο στο Starfield, έτσι δε θα βρίσκεται στο φετινό συνέδριο E3, επαληθεύοντας τις φήμες του τελευταίου χρονικού διαστήματος. Παρόλα αυτά, δήλωσε την υποστήριξή της στη διοργάνωση, αφού θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονη μετάδοση της εκδήλωσης στις 11 Ιουνίου ως μέρος της Ε3 Digital.

    “Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε το Xbox Games Showcase στις 11 Ιουνίου και θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα”, δήλωσε εκπρόσωπος του Xbox σε δήλωση στο IGN. «Επίσης, ανυπομονούμε να κάνουμε co-streaming την εκδήλωσή μας ως μέρος της E3 Digital. Δεν θα είμαστε στην έκθεση E3».

    Το Φεβρουάριο, η Nintendo επιβεβαίωσε ότι δεν θα αποτελεί μέρος της E3, τη στιγμή που η Sony την παρέλειψε το 2019 και δεν έχει επιστρέψει από τότε.

    Το συνέδριο E3 έχει προγραμματιστεί για τις 13 έως τις 16 Ιουνίου, με την «Ψηφιακή Εβδομάδα» της E3 να ξεκινά στις 11 Ιουνίου με την εκπομπή της Microsoft στο Xbox. Το Summer Game Fest του Geoff Keighley επιστρέφει λίγες μέρες νωρίτερα, στις 8 Ιουνίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται επιτραπέζιο Sea of ​​Thieves μέσα στο καλοκαίρι του 2023

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles