20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημο! Η Ubisoft ανακοίνωσε το Assassin’s Creed Mirage

    Οι διαρροές ήταν πολλές το προηγούμενο διάστημα. Πλέον όμως μπορούμε να μιλάμε και επίσημα για το επόμενο κεφάλαιο στη σειρά Assassin’s Creed. Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Assassin’s Creed Mirage είναι το νέο παιχνίδι που αναμένεται προσεχώς, όμως, για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι το επερχόμενο event της εταιρείας στις 10 Σεπτεμβρίου.

    Προς το παρόν, το μόνο που έχουμε είναι μια καινούρια εικόνα, η οποία απεικονίζει τον Basim Ibn Ishaq, ένα γνώριμο χαρακτήρα από το πρόσφατο Assassin’s Creed Valhalla, να πηδά με την κρυμμένη του λεπίδα μπροστά από το Palace of the Golden Gate στη Βαγδάτη.

    Η εικόνα συμφωνεί απόλυτα με τις φήμες που ήθελαν το νέο παιχνίδι της σειράς να επιστρέφει στο stealth gameplay. Ο νέος τίτλος ξεκίνησε ως expansion του Valhalla, όμως, όπως έχει αναφέρει σε σχετικά δημοσιεύματα το Bloomberg, στη συνέχεια άλλαξε πορεία και μεταμορφώθηκε σε μια αυτόνομη εμπειρία, η οποία θα συμπληρώσει το πρόγραμμα κυκλοφοριών της Ubisoft. Όπως και να έχει, είναι εξαιρετικά ευχάριστο για τους fans να βλέπουν τη σειρά να επιστρέφει στις ρίζες της και να τοποθετείται ξανά στη Μέση Ανατολή. Σίγουρα τα αιμοβόρα Origins και Valhalla έδωσαν ωραίες στιγμές, όμως ήταν αρκετά μακριά από το μεθοδικό και λιγότερο action-heavy gameplay των παλαιότερων Assassin’s Creed.

    Διαβάστε επίσης:

    Φήμη: Νέα Metal Gear Solid Remasters ετοιμάζει η Konami

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles