24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Επίσημο! Μέσα στον Απρίλιο η τριλογία Lord of the Rings στις ελληνικές αίθουσες

    Πριν από λίγο καιρό, σας είχαμε ενημερώσει ότι το 3ο μέρος της κορυφαίας τριλογίας του Peter Jackson “Ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών“, θα επιστρέψει στους κινηματογράφους δύο δεκαετίες μετά την αρχική πρεμιέρα του στις αίθουσες.

    Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο μόνο για την 3η ταινία, δηλαδή το “Lord of the Rings: Η Επιστροφή του Βασιλιά”, η οποία φέτος γίνεται 20 ετών και… γιορτάζει. Όμως προς μεγάλη έκπληξη των fans, στη χώρα μας θα έχουμε ξανά την ευκαιρία να δούμε και τις τρεις ταινίες μέσα στον Απρίλιο!

    Τα Village Cinemas ήδη ανακοίνωσαν ότι η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών επιστρέφει στις αίθουσες, σε extended version και σε Dolby Atmos ήχο. Συγκεκριμένα, όσοι, οδηγημένοι από τη νοσταλγία, καταφύγουν στα σινεμά, μπορούν να παρακολουθήσουν:

    Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού: από 6 έως και 12 Απριλίου, extended version σε Dolby Atmos (και 4K στην Vmax Sphera)
    Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι Δύο Πύργοι: από 13 έως και 19 Απριλίου, extended version σε Dolby Atmos (και 4K στην Vmax Sphera)
    Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά: από 27 Απριλίου έως και 3 Μάϊου, extended version σε Dolby Atmos (και 4K στην Vmax Sphera).

    Διαβάστε επίσης:

    Shazam! Η Οργή Των Θεών: Από τις 16 Μαρτίου στους κινηματογράφους

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles