16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημο: Στα ελληνικά θα κυκλοφορήσει το Gran Turismo 7

    Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Sony να επενδύει στη μετάφραση των τίτλων της, προκειμένου τα video games να καταστούν πιο κατανοητά αλλά και διασκεδαστικά από τους gamers που θα τα επιλέξουν. Στο πλαίσιο αυτό, η ελληνική ομάδα του PlayStation ανακοίνωσε πως και το Gran Turismo 7 θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά.

    Το Gran Turismo 7 αποτελεί σίγουρα έναν πολυαναμενόμενο τίτλο, με το λανσάρισμά του να έχει προγραμματιστεί για τις 4 Μαρτίου του 2022. Θα βγει στη χώρα μας για το PS4 και για το PS5, ενώ θα έχει την ειδική σήμανση με την ελληνική σημαία στο εξώφυλλο. Παράλληλα, ο ίδιο το εξώφυλλο θα είναι μεταφρασμένο και οι κάτοχοι θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τη γλώσσα από τα αγγλικά στα ελληνικά.

    Το video game θα απαιτεί συνεχή σύνδεση στο internet για το campaign του και για να λειτουργήσουν διάφορα άλλα χαρακτηριστικά του, όπως τα Livery Editor, Scapes photo mode, GT Café και GT Auto.

    Διαβάστε επίσης: Team17: “Ναυάγησαν” τα πλάνα για NFTs από τα video games “Worms” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles