11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Team17: “Ναυάγησαν” τα πλάνα για NFTs από τα video games “Worms”

    Η δημιουργός των αγαπημένων παιχνιδιών Worms, η Team17, επιχείρησε πρόσφατα επίσημα πια να μπει στην αγορά των NFTs. H εταιρεία, η οποία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία του gaming στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοίνωσε ότι σύναψε συμφωνία με την Reality Gaming Group για να δημιουργήσει NFTs που θα βασίζονται στο σύμπαν των video games Worms. Η είδηση αυτή όμως έφερε αντιδράσεις από διάφορα studios, που αποτελούν συνεργάτες της.

    Πιο αναλυτικά, οι Team17 και Reality Gaming Group ανακοίνωσαν το λανσάρισμα των NFT MetaWorms, περιγράφοντάς τα ως «μοναδικά έργα τέχνης με περιεχόμενο από την 26χρονη ιστορία του αγαπημένου Worms franchise». Η Team17 έδωσε έμφαση μάλιστα στο γεγονός ότι τα MetaWorms θα είναι ψηφιακά αντικείμενα «υψηλής ποιότητας» με σκοπό να δώσουν στους fans τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα μοναδικό αναμνηστικό από το video game.

    H ανακοίνωση της Team17’ όμως έφερε την αντίδραση των φανατικών της σειράς και όχι μόνο. Η Aggro Crab Games μάλιστα, προχώρησε σε ανακοίνωση στο Twitter σχολιάζοντας την απόφαση της εταιρείας. Ανέφερε μάλιστα ότι δε θα συνεργαστεί ξανά μαζί της για την μελλοντική έκδοση τίτλων. Η Playtonic Games, που εξέδωσε τα Yooka-Laylee και Yooka-Layee έβγαλε επίσης ανακοίνωση εκφράζοντας την έντονη έλλειψη ενδιαφέροντος για τα NFTs.

    H Team17, λαμβάνοντας υπόψη τις αντιδράσεις, ακύρωσε το MetaWorms NFT project, αναφέροντας παράλληλα το εξής:

    «Ακούγοντας τους συνεργάτες μας, την κοινότητα των παιχνιδιών μας και τις ανησυχίες που εξέφρασαν, πήραμε την απόφαση να κάνουμε πίσω από τον χώρο των NFTs».

    Διαβάστε επίσης:

    Ήρθε η απάντηση! O Phil Spencer του Xbox σχολιάζει την εξαγορά της Bungie από τη Sony

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles