16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημο! Στις 11 Ιουνίου τα Xbox Games Showcase και Starfield Direct

    Είναι πλέον επίσημο! Η Microsoft θα πραγματοποιήσει το ετήσιο Xbox Games Showcase την Κυριακή 11 Ιουνίου, ημερομηνία κατά την οποία υπόσχεται στους fans πολλές εκπλήξεις και μια πρώτη ματιά σε επερχόμενους τίτλους του Xbox Game Studios και των λοιπών συνεργατών της. Μετά το showcase, θα ακολουθήσει το Starfield Direct livestream της Bethesda, το οποίο έχει να προσφέρει νέο gameplay, συνεντεύξεις με τους developers και πληροφορίες για το Starfield behind-the-scenes.

     

    Στη χώρα μας οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το παρακολουθήσουν στις 20:00 μ.μ σε YouTube, Twitch και Facebook, όπως ενημερώνει η Microsoft. Φέτος, το Xbox Games Showcase θα επικεντρωθεί σε παιχνίδια για Xbox, PC και Game Pass, χωρίς ωστόσο η Microsoft να αναφέρει ποια παιχνίδια θα δουν οι θεατές εκτός από το Starfield.

    Το πρόγραμμα ανακοινώσεων του Xbox Game Studios περιλαμβάνει τίτλους όπως το Forza Motorsport, το νέο Perfect Dark, το Senua’s Saga: Hellblade 2, το Fable, το Everwild και το Avowed and The Outer Worlds 2.

    Η Bethesda έχει επίσης ανακοινώσει ότι το νέο Elder Scrolls βρίσκεται υπό ανάπτυξη, με το δημιουργό του Wolfenstein MachineGames να εργάζεται πάνω σε ένα Indiana Jones game. Το Starfield αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Περισσότερα από 38,4 εκατ. PS5 πούλησε η Sony (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles