17.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Επίσημο: Στις 18 Απριλίου ξεκινά στην Κύπρο η διάθεση του νέου iPhone SE

    Την Δευτέρα 18 Απριλίου ξεκινά στην Κύπρο η επίσημη διάθεση του νέου iPhone SE, μέσω του Επίσημου Δικτύου Μεταπωλητών Apple. Επιπρόσθετα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αρχίσει η διάθεση στην αγορά της Κύπρου και του νέου iPad Pro 9,7 ιντσών.

    iphone se

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο iPhone SE, έρχεται… με τον ίδιο 64-bit επεξεργαστή Α9 που προσφέρεται στο iPhone 6s και το iPhone 6s Plus, και ενσωματώνει 12-megapixel κάμερα iSight που προσφέρει Live Photos και εγγραφή 4K βίντεο. Επίσης, το νέο iPad Pro στις 9.7 ίντσες διαθέτει μια ανανεωμένη Retina οθόνη και προσφέρει απίστευτη απόδοση με τον 64-bit A9X επεξεργαστή που συναγωνίζεται με μεγάλη ευκολία… τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές. Ακόμα, διαθέτει ένα ισχυρο ηχοσύστημα τεσσάρων ηχείων, νέα 12-megapixel κάμερα iSight για Live Photos και για εγγραφή 4K βίντεο, 5-megapixel FaceTime HD κάμερα και πιο γρήγορες ασύρματες τεχνολογίες.

    Τέλος, το νέο iPhone SE θα διατίθεται σε τέσσερις χρωματισμούς (συμπεριλαμβανομένου και του χρώματος ροζ-χρυσαφί) μέσω του Επίσημου Δικτύου Μεταπωλητών Apple της iSquare στην Κύπρο.

    Σημειώνεται ότι επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο είναι η εταιρεία iSquare – μέλος του Ομίλου Quest.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles