16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημο το Motorola Moto E7 Power, 100% “made in India”

    Όπως αναμενόταν, το Motorola Moto E7 Power είναι η νέα συσκευή της εταιρείας που λανσαρίστηκε, ξεκινώντας από την Ινδία.

    Έχει οθόνη 6,5″ με 20:9 aspect ratio και HD+ ανάλυση, με notch-σταγόνα για την 5MP selfie κάμερα. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε το Helio G25 chipset της MediaTek, το οποίο συνδυάζεται με 2 ή 4GB RAM και 32 ή 64GB αποθηκευτικού χώρου. Επεκτάσιμου, φυσικά, μέσω microSD κάρτας, με χωρητικότητα έως 1TB. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και μια διπλή κάμερα με 13MP κύριο αισθητήρα και 2MP macro camera.

    Η συσκευή διαθέτει, επίσης, ένα dedicated πλήκτρο Google Assistant στη δεξιά πλευρά, κάτι που βλέπουμε από όλο και περισσότερους κατασκευαστές φέτος, μέχρι στιγμής. Υποστηρίζει συνδεσιμότητα μέσω 2×2 MIMO, έχει audio jack, USB Type-C θύρα και είναι στεγανή με βάση το πρότυπο IP52. Έρχεται σε Tahiti Blue και Coral Red χρώματα, με μπαταρία 5.000mAh και υποστήριξη φόρτισης 10W. Θα είναι 100% “made in India”, κάτι που δείχνει το πόσο σημαντική είναι πλέον η αγορά της ασιατικής χώρας για πολλούς κατασκευαστές smartphones, με το ενδιαφέρον σταδιακά να μετατοπίζεται από την Κίνα. Θα κοστίζει €85-95, ανάλογα με την έκδοση.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles