16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημο το PlayStation 4 Slim και έρχεται στις 15 Σεπτεμβρίου!

    Ξέρουμε ότι δεν θα σοκαριστείτε με την παραπάνω είδηση, καθώς ήταν κάτι που το γνωρίζατε εδώ και καιρό, ωστόσο η Sony προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση του νέου πιο λεπτού PlayStation 4 Slim για το οποίο εδώ και πολλές μέρες είδαμε ακούσει πολλά, ενώ μάλιστα το είχαμε δει να σκάει σε διάφορα forums, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν αρχίσει να ποστάρουν φωτογραφίες, videos και να παραθέτουν τις απόψεις τους online (πραγματοποιώντας ακόμη και teardown videos της κονσόλας).

    ps4-slim-1

    Όπως έγινε γνωστό στο πλαίσιο του PlayStation event, το νέο slim μοντέλο είναι εννοείται μικρότερου μεγέθους, ζυγίζει λιγότερο και φυσικά προσφέρει χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση. Επιπλέον, η νέα πιο αδυνατισμένη κονσόλα θα κυκλοφορήσει και με ένα επανασχεδιασμένο Dualshock 4 controller, το οποίο ωστόσο δεν διαφέρει σε μεγάλο βαθμό σε σύγκριση με τον προκάτοχο του. Όπως έγινε γνωστό από τους υπευθύνους της Sony, το νέο μοντέλο θα αντικαταστήσει το υπάρχον πιο ογκώδες μοντέλο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην αγορά και θα κυκλοφορήσει στις περισσότερες αγορές στις 15 Σεπτεμβρίου με τιμή που θα ανέρχεται στα 299 ευρώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles