16.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Επίσημο το Samsung Galaxy M32! Δυνατό buget-friendly phone με μπαταρία στα 6000mAh!

    H Samsung υπολογίζει αρκετά την αγορά της Ινδίας, καθώς όλοι γνωρίζουμε το πόσο προσοδοφόρα είναι για τις περισσότερες εταιρίες κατασκευής κινητής τηλεφωνίας. Για αυτό και πρόσφατα ετοίμασε το Galaxy M32, μια πρόταση με AMOLED display με refresh rate στα 90Hz και μπαταρία στα 6000mAh. Το εν λόγω Mid-ranger θα βασίζεται σε ένα MediaTek Helio G80 chipset, διαθέτοντας οθόνη FHD+ Super AMOLED στις 6.4 ίντσες, η οποία θα προσφέρει περίπου 800 nits φωτεινότητας.

    Παράλληλα, το Galaxy M32 διαθέτει Main camera sensor στα 64MP, μαζί με ένα ultrawide camera module στα 8MP και 2MP camera module για macrο λήψεις και περισσότερο «βάθος» στις φωτογραφίες, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και μία selfie cam με ανώτερη ανάλυση στα 20MP. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κορεατική εταιρία πρόκειται να κυκλοφορήσει το Galaxy M32 σε δύο εκδόσεις με 4/6GB RAM και 64/128GB storage αντίστοιχα. Φυσικά, το Android 11 είναι το λειτουργικό της επιλογής για τη Samsung (μαζί με το αξιόπιστο OneUI 3.1). Παράλληλα, ένα πολύ σημαντικό feature του είναι η τεράστια μπαταρία των 6.000mAh, η οποία θα υποστηρίζει φόρτιση στα 25W. Όσον αφορά την τιμή του, θα είναι εξαιρετικά οικονομική, καθώς η έκδοση των 4GB θα αγγίζει τα 200 δολάρια, ενώ με τα 6GB θα το δούμε στα 230 δολάρια περίπου.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles