21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημο το Xbox Series S! Με τιμή στα 299$ αναμένεται να γίνει η «entry-level» κονσόλα της νέας σειράς Xbox!

    Η ώρα των next-gen consoles πλησιάζει, καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από τη νέα εποχή, καθώς τόσο η νέα κονσόλα της Microsoft, όσο και της Sony θα βρίσκονται στα καταστήματα λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Εδώ και καιρό ακουγόταν έντονα η φήμη ότι εκτός από το Xbox Series X, η αμερικανική εταιρεία είχε στα σκαριά και μια «cut» εκδοχή του, χωρίς ωστόσο να είχαμε τίποτα το επίσημο. Τελικά, όπως όλα δείχνουν εκεί που υπήρχε καπνός, υπήρχε και φωτιά, καθώς σήμερα του πρωί διέρρευσε η πρώτη εικόνα του Xbox Series S και λίγες ώρες αργότερα η Microsoft επιβεβαίωσε και επίσημα στο Twitter την ύπαρξη του.

    To Xbox Series S (ή αλλιώς Lockhart), φαίνεται εμφανισιακά να θυμίζει περισσότερο το Xbox One X παρά το Series X, καθώς είναι αρκετά πιο λεπτό και compact, έχοντας στο επάνω μέρος του ένα αρκετά ευμέγεθες σύστημα ψύξης. Σε ότι έχει να κάνει την τιμή του, reports κάνουν λόγο ότι το Series S θα στοιχίζει 299$, αποτελώντας μια άκρως δελεαστική πρόταση για όλους τους gamers που θα θέλουν να έχουν μια καθαρά entry-level εμπειρία στον κόσμο.

    Αρκετοί insiders κάνουν λόγο ότι το Series S θα προσφέρει περίπου 4 teraflops σε επίπεδο GPU performance, αρκετά πιο κάτω από το Xbox Series X, αλλά και από το Xbox One X, ωστόσο λόγω του hardware που θα έχει στο εσωτερικό του θα μπορεί να τρέχει με άνεση next-gen τίτλους ενδεχομένως όχι στα 4Κ σε native μορφή, αλλά στα 1080p και 1440p (εδώ η Microsoft υπόσχεται 120 fps). Και δεν είναι μόνο αυτά, καθώς σύμφωνα με ένα διαφημιστικό που μόλις διέρρευσε, θα φέρει σκληρό στα 512GB SSD, δυνατότητα για 4Κ streaming media playback και 4K upscaling, μαζί με DirectΧ Raytracing, ενώ θα είναι αποκλεισιτκά digital.

    Mε τίμη στα 299$ είναι βέβαιο ότι θα γίνει η πιο οικονομική κονσόλα της νέας γενιάς!   
    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles