21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Επίσκεψη του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων στις εγκαταστάσεις της CloudLayer8 Ltd (CL8.com)

    Στις εγκαταστάσεις της CL8.com στην Λεμεσό, βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα ο Πρόεδρος του Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων Κύπρου (CIPA κ. Μιχάλης Μιχαήλ, και ο κ. Μάριος Γιωργούδης, Υπεύθυνος Προώθησης Επενδύσεων της CIPA. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να γνωρίσουν από κοντά τις υπερσύγχρονες υποδομές του μοναδικού ανεξάρτητου, Tier-3 Data Centre που διαθέτει σήμερα η Κύπρος, και να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η CL8 σε πελάτες του εξωτερικού σε 56 συνολικά χώρες, η προώθηση των οποίων έχει θετικό αντίκτυπο στην κυπριακή οικονομία.

    Σημειώνεται ότι η CL8 παρέχει υπηρεσίες data center, τόσο στην τοπική όσο και στην διεθνή αγορά, που βοηθούν τους οργανισμούς να υιοθετήσουν νέες στρατηγικές στην διαχείριση των υποδομών πληροφορικής, έτσι ώστε να αποκομίσουν λειτουργικό όφελος και να αναπτυχθούν εξυπηρετώντας τους πελάτες τους με σύγχρονες καινοτόμες λύσεις.

    Λίγο μετά την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις της CL8 o κ. Μιχαήλ σχολίασε: “Είμαστε εξαιρετικά εντυπωσιασμένοι από την πρωτοποριακή τεχνολογία της CL8 και τις υπηρεσίες που προσφέρει τόσο στην τοπική όσο και στη διεθνή αγορά. Πρέπει να ομολογήσω ότι δεν γνώριζα την ύπαρξη μιας τέτοιας εκσυγχρονισμένης υποδομής». Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της CL8.com, Αρτέμιος Ανδρέου, δήλωσε: “Στις μέρες μας, δεν υπάρχει πλέον η ανάγκη οι επιχειρήσεις να έχουν εγκατεστημένους εξυπηρετητές (servers) στον δικό τους χώρο. Σήμερα, οι εξυπηρετητές οποιασδήποτε επιχείρησης μπορούν να φιλοξενηθούν ή να ενοικιάζονται από τα Data Centers. Οι πρακτικές ασφαλείας και συμμόρφωσης που ακολουθεί η CL8.com είναι υπερσύγχρονες και αποτελούν οικονομικές λύσεις για τις επιχειρήσεις στον τομέα αποθήκευσης δεδομένων”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles