21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Επισκευάστε μόνοι το smartphone σας με αυτό το οικονομικό και απλό tool set!

    Τα σύγχρονα smartphones είναι όλο και συχνότερα “unibody” κατασκευής, το οποίο σημαίνει πως δεν έχουν αφαιρούμενο πίσω μέρος και έτσι δε μπορείτε να αφαιρέσετε κάποιο καπάκι για να έχετε πρόσβαση στο εσωτερικό τους. Έτσι, ακόμη κι αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι κάτι απλό, όπως π.χ. να αλλάξετε μια ταλαιπωρημένη μπαταρία, αναγκάζεστε να το πάτε σε κάποιο ειδικό service, όπου φυσικά χρεώνουν την εργασία. Και ποιός θέλει να πληρώνει περισσότερα εργατικά απ’όσο κόστιζαν τα ανταλλακτικά;

    εργαλεια επισκευης smartphone (5)

    Όμως, δεν υπάρχει λόγος. Αν… πιάνουν λίγο τα χέρια σας και τα πάτε καλά με το κατσαβίδι, το να ανοίξετε μόνοι σας τη συσκευή σας και να αντικαταστήσετε μια μπαταρία, ένα ακουστικό, ένα ηχείο, μια οθόνη, ή απλά την πρόσοψη και το πίσω μέρος που έσπασαν σε μια πτώση, είναι πανεύκολο. Απλά χρειάζεστε τα κατάλληλα εργαλεία.

    εργαλεια επισκευης smartphone (2)

    Ειδικά κατσαβίδια για βίδες που υπάρχουν στα smartphones αλλά και ειδικά εργαλεία που χωρούν σε κάθε σχισμή και βοηθούν να ανοίξετε το smartphone χωρίς να προκαλέσετε ζημιά, ενώ απαραίτητος είναι και ένας μεγενθυντικός φακός για να βλέπετε τα μικροσκοπικά εξαρτήματα με άνεση. Αυτά είναι όσα χρειάζεστε για μια DIY επισκευή κινητού ή αντικατάσταση εξαρτήματος/body panel. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για Android, iPhone ή iPad…

    εργαλεια επισκευης smartphone (3)

    εργαλεια επισκευης smartphone (6)

    Ευρεία γκάμα τέτοιων εργαλείων διαθέτει το afasia.gr και με πολύ μικρό κόστος, έτσι τα εργαλεία θα “βγάλουν τα λεφτά” τους από την πρώτη σας επισκευή κιόλας! Ανακαλύψτε τη γκάμα εργαλείων επισκευής smartphones/tablets εδώ και… τέλος το “service”!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles