19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Επιστρέφει δυναμικά στο Netflix η σειρά Snowpiercer – Δείτε το νέο trailer

    Η 3η σεζόν του Snowpiercer αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου 2022 και θα προβληθεί στο Netflix. Στο πλαίσιο αυτό, το TNT έδωσε στη δημοσιότητα ένα ενδιαφέρον trailer το οποίο μας προετοιμάζει για όσα θα δούμε προσεχώς.

    Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Sean Bean, Alison Wright, Mickey Sumner, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Lena Hall, Archie Panjabi, Annalise Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand, Mike O’Malley, Chelsea Harris και Steven Ogg.

    Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει από το σημείο που μας άφησε η προηγούμενη. Ο Andre Layton και η Ruth Wardell συγκεντρώνουν ομάδες ανθρώπων και να προσπαθούν να πάρουν πίσω το Snowpiercer, γεγονός που οδήγησε στην καταστροφή του Aquarium και το σπάσιμο του μπροστινού μέρους του Snowpierce.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer του Snowpiercer:

    https://youtu.be/eBkA4sNY-uI

    Διαβάστε επίσης: Ενθουσιασμένος με το «House Of The Dragon» ο συγγραφέας του «Game of Thrones» George R. R. Martin (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles