15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Επιστρέφει με 2η σεζόν το How I Met Your Father (trailer)

    To Hulu έδωσε στη δημοσιότητα το trailer για τη 2η σεζόν της σειράς How I Met Your Father, η οποία αναμένεται να επιστρέψει στις 24 Ιανουαρίου και στη χώρα μας θα είναι διαθέσιμη μέσα από το Disney Plus. Το video παρουσιάζει την πρωταγωνίστρια Sophie και την παρέα της να έρχονται αντιμέτωποι με τις προκλήσεις της δεκαετίας των 30,  οι οποίες φυσικά περιλαμβάνουν νέες ερωτικές σχέσεις που συνήθως λήγουν άδοξα. Στο νέο κύκλο θα δούμε το γνωστό από το Sex and the City John Corbett και τη Meghan Trainor.

    Το How I Met Your Father είναι μια σειρά των Isaac Aptaker και Elizabeth Berger με πρωταγωνιστές τους Hilary Duff ως Sophie, Chris Lowell ως Jesse, Francia Raisa ως Valentina, Tom Ainsley ως Charlie, Tien Tran ως Ellen και Suraj Sharma ως Sid. Εμφανίζονται επίσης οι Kim Cattrall, Daniel Augustin, Ashley Reyes και Josh Peck. Πρόκειται για ένα spin-off του εξαιρετικά επιτυχημένου How I Met Your Mother, που προβλήθηκε από το 2005 μέχρι το 2014, ακολουθώντας τις περιπέτειες στη Νέα Υόρκη του Ted Mosby.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης: Έρχεται τηλεοπτική σειρά Dungeons & Dragons στο Paramount Plus (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles