16.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Επιστρέφει με νέα επεισόδια το αστυνομικό δράμα «9-1-1»

    Η ομάδα πυροσβεστών, αστυνομικών και ανταποκριτών πρώτης γραμμής του Λος Άντζελες επιστρέφει με νέες, δυνατές ιστορίες στο FOX. Από τους δημιουργούς Ryan Murphy, Tim Minear και Brad Falchuk και με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Angela Bassett, το αστυνομικό δράμα «9-1-1» επιστρέφει με τα νέα επεισόδια του 5ου κύκλου την Τρίτη 17 Μαΐου και κάθε Τρίτη στις 21.50, αποκλειστικά στο FOX!

    Δείτε το trailer:

    H επιστροφή της σειράς βρίσκει την Athena (Angela Bassett), τον Bobby (Peter Krause) και την ομάδα του σταθμού 118 σε εγρήγορση, καθώς προσπαθούν να σώσουν μια οικογένεια σε ένα φορτηγάκι, στο οποίο έχει τοποθετηθεί βόμβα, η οποία θα εκραγεί αν το όχημα μειώσει ταχύτητα. Παράλληλα, ο Eddie (Ryan Guzma) έρχεται αντιμέτωπος με μια δύσκολη μετάβαση στη νέα του δουλειά, ο Buck (Oliver Stark) παίρνει μια παρορμητική απόφαση για τη σχέση του και η Hen (Aisha Hind) δεν είναι πρόθυμη να δεχτεί το νέο της συνεργάτη στη θέση του Chimney (Kenneth Choi).

    Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision. Τα νέα επεισόδια «9-1-1» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand.

    Διαβάστε επίσης:

    Τι θα δούμε αυτή την άνοιξη στο Disney Junior

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles