22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Επιστρέφει στις 28 Ιανουαρίου το Ice Age! Δείτε το επίσημο trailer της νέας περιπέτειας

    Το Ice Age αποτελεί ένα λατρεμένο franchise της Disney που άφησε εποχή, κατακτώντας παγκοσμίως όχι μόνο το παιδικό κοινό αλλά και τους ενήλικες. Με ιδιαίτερη χαρά επομένως αναμένεται η επιστροφή του, καθώς η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι στις 28 Ιανουαρίου 2022 στο Disney Plus θα είναι διαθέσιμο το ολοκαίνουργιο “The Ice Age Adventures of Buck Wild”.

    Χτες μάλιστα κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer της ταινίας, στην οποία θα παρακολουθήσουμε τα αδέρφια Possum, Eddie και Crash, στον “Χαμένο Κόσμο”, μέχρι να σωθούν από τη φιλική νυφίτσα Buck Wild. Στη συνέχεια θα πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν την περιοχή από την κυριαρχία των δεινοσαύρων.

    Στους ήρωες του The Ice Age Adventures of Buck Wild δανείζουν τις φωνές τους οι Simon Pegg (Buck), Vincent Tong (Crash) και Aaron Harris (Eddie).

    Δείτε στη συνέχεια το επίσημο trailer:

    Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει δυναμικά στο Netflix η σειρά Snowpiercer – Δείτε το νέο trailer (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles