24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Επιστρέφει το φθινόπωρο το Star Wars: The Bad Batch (trailer)

    Την Κυριακή, που αποτέλεσε την τελευταία μέρα του Star Wars Celebration 2022 της Disney, η εταιρεία μοιράστηκε με το κοινό το πρώτο trailer της δεύτερης σεζόν του «The Bad Batch». Κι ενώ γνωρίζαμε από τον προηγούμενο χρόνο ότι η εταιρεία σχεδίαζε να συνεχίσει τη σειρά, τώρα αποκαλύφθηκε το timeframe του νέου κύκλου. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στο Disney+ αυτό το φθινόπωρο.

    Όπως μαρτυρά το νέο trailer, έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα από τις εξελίξεις της 1ης σεζόν, αφού το πλήρωμα δείχνει μεγαλύτερο και φορά τον ίδιο εξοπλισμό. Στο επίκεντρο της δράσης τοποθετούνται οι Clone Force 99. Πρόκειται για γενετικά διαφορετικούς κλώνους, που διαθέτουν ειδικές ικανότητες και μπορούν να αναλαμβάνουν αρκετά περίεργες και επικίνδυνες αποστολές.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Η 2η σεζόν του The Bad Batch δεν ήταν η μόνη ανακοίνωση που πραγματοποίησε η Disney κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration 2022. Ρίξαμε επίσης μια πρώτη ματιά στο prequel του Rogue One  Andor και το Star Wars Jedi: Survivor, το sequel του Respawn’s Fallen Order.

    Διαβάστε επίσης:

    Εκπληκτικό “άνοιγμα” για το Top Gun: Maverick- 248 εκατ. δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles