12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Επιστρέφουν δριμύτεροι οι Power Rangers! Το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα και ετοιμάζει νέα σειρά

    Το 2017 είδαμε μια ταινία Power Rangers που ήταν κάπως πιο σοβαρή από το παιδικό show που όλοι αγαπήσαμε πριν από 30 χρόνια. Όμως δε φαίνεται να οδήγησε κάπου το εγχείρημα και οι προσπάθειες για επαναφορά τους στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη σταμάτησαν. Για χρόνια πιστεύαμε ότι δεν είναι πιθανό σενάριο να δούμε κάποιο sequel, μέχρι που το Netflix αποφάσισε ότι θα δώσει μια ακόμα ευκαιρία στους Power Rangers, αγοράζοντας τα δικαιώματα.

    Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, ο κολοσσός του streaming σκοπεύει να δημιουργήσει ένα cinematic universe τηλεοπτικών σειρών και ταινιών που βασίζονται στους Power Rangers. Έχουν περάσει σχεδόν 3 δεκαετίες από τότε που τους γνωρίσαμε. Σήμερα όμως, οι δημιουργοί τους αλλά και το Netflix δε θέλουν απλά να φέρουν σειρές και ταινίες στην υπηρεσία. Πρόκειται να δημιουργήσουν ένα καινούργιο σύμπαν που θα προσεγγίσει περισσότερο κόσμο.

    Λίγα λόγια για τη σειρά του 1993

    Σημειώνεται ότι η τηλεοπτική σειρά εμπνεύστηκε από την ιαπωνική σειρά, Super Sentai. Ο πρώτος κύκλος της ξεκίνησε να προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox Kids στις 28 Αυγούστου του 1993 υπό τον τίτλο Mighty Morphin Power Rangers. Η Bandai κυκλοφόρησε φιγούρες δράσης και άλλα παιχνίδια, κάνοντας τους Power Rangers κομμάτι της ποπ κουλτούρας. Η Saban Entertainment ήταν ιδιοκτήτης της σειράς από την δημιουργία της το 1993 έως το 2002. Το 2002 έγινε η αγορά από την The Walt Disney Company μέχρι το 2010 που την ξαναγόρασε η Saban Entertainment. Το 2018 πουλήθηκε ξανά στην εταιρεία Hasbro.

    Διαβάστε επίσης: Dwayne Johnson: Χάρισε προσωπικό του αυτοκίνητο σε βετεράνο του Ναυτικού – Δείτε την αντίδραση του τυχερού (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles