24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Επιστρέφουν οι “Ανατριχίλες” στο Disney Plus

    Όσοι ήταν έφηβοι ή παιδιά τη δεκαετία του 90′, σίγουρα θυμούνται τις “Ανατριχίλες”. Πρόκειται για μια σειρά βιβλίων τρόμου επιστημονικής φαντασίας για εφήβους, από τον Αμερικανό συγγραφέα Ρόμπερτ Λ. Στάιν. Οι πρωταγωνιστές των βιβλίων ήταν νεαροί έφηβοι, που μπλέκουν σε περίεργες και τρομακτικές καταστάσεις. Από το 1992 μέχρι το 1997 κυκλοφόρησαν 62 βιβλία, ενώ έγιναν και τηλεοπτική σειρά με αυτοτελή επεισόδια, που προβλήθηκαν στη χώρα μας από τον ΑΝΤ1.

    Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, αναμένεται να δούμε μία reboot τηλεοπτική σειρά για τις Ανατριχίλες που θα είναι βασισμένη στα βιβλία και θα κάνει ντεμπούτο στην streaming υπηρεσία Disney Plus. Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, η Disney έδωσε το πράσινο “φως” για μία νέα σειρά που θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Ο Rob Letterman πρόκειται να αναλάβει το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς, ενώ θα γράψει και το σενάριο. Στο σενάριο επίσης θα συμμετέχει ο Nick Stoller.

    Διαβάστε επίσης:

    Στους κινηματογράφους η ταινία κινουμένων σχεδίων “Μια Χαρούμενη Οικογένεια 2” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles