20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Στους κινηματογράφους η ταινία κινουμένων σχεδίων “Μια Χαρούμενη Οικογένεια 2”

    Από αυτή την εβδομάδα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν στους κινηματογράφους το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων “Μία Χαρούμενη Οικογένεια 2”. Η νέα διασκεδαστική περιπέτεια της χαοτικής και αξιαγάπητης οικογένειας Γουίσμπον μας ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη με μία ιστορία για τη φιλία και την ομορφιά της ατέλειας. Τροπικές παραλίες, ατελείωτα χιονισμένα τοπία και ιστορικά αξιοθέατα σε ένα οικογενειακό ταξίδι γεμάτο δράση!

    Οι αγαπημένοι Κόμης Δράκουλας, Μπάμπα Γιάγκα μαζί με την οικογένεια Γουίσμπον συναντούν πολλούς καινούριους φίλους και επικίνδυνους εχθρούς, δίνοντας μας την ευκαιρία να γνωριστούμε με το τέρας του Λοχ Νες, το Γέτι από τα Ιμαλάια και τον μουσικόφιλο Κινγκ Κόνγκα.

    Σύνοψη

    Όταν η Μπάμπα Γιάγκα και ο Ρέινφιλντ γίνονται ο στόχος της κυνηγού τεράτων Μίλα Σταρ, τα μέλη της οικογένειας Γουίσμπον μεταμορφώνονται σε τέρατα για μία ακόμα φορά. Έτσι, ο μπαμπάς Φρανκεστάιν, η μαμά Βρικόλακας, η κόρη Μούμια και ο γιος Λυκάνθρωπος ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να σώσουν τους φίλους τους, να κάνουν νέες «τερατώδεις» γνωριμίες και να συνειδητοποιήσουν ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Κι αυτό είναι εντάξει!

    Η Επιστροφή των Γουίσμπον- Μία πολύ ξεχωριστή οικογένεια

    Για τον σκηνοθέτη και παραγωγό Χόλγκερ Τάπε η επιστροφή των Γουίσμπον οφείλεται στη διεθνή επιτυχία τους: «Η πρώτη ταινία ήταν η πιο επικερδής γερμανική ταινία στο εξωτερικό για το 2017. Χάρη στη διεθνή ανταπόκριση, αποφασίσαμε να χαρίσουμε σε αυτή την οικογένεια τεράτων ένα ακόμα κεφάλαιο».

    Τερατώδεις νέες αφίξεις-Οι καινούριοι χαρακτήρες

    Στη δεύτερη περιπέτεια τους, οι Γουίσμπον αντιμετωπίζουν μοχθηρούς εχθρούς και συναντούν αξιαγάπητα τέρατα. Η ποικιλομορφία των νέων χαρακτήρων διευρύνει το σύμπαν της ταινίας με ευφάνταστες ιδέες και προσφέρει ακόμα περισσότερη διασκέδαση και περιπέτεια.

    Η Μίλα Σταρ είναι ένα κορίτσι με μοναδικά ταλέντα και ικανότητες. Σε μία πρώτη ματιά, μοιάζει με τέλεια υπερηρωίδα που παλεύει για το καλό. Είναι αθλητική, έξυπνη, κουλ και διαθέτει πολλά γκατζετάκια τελευταίας τεχνολογίας. Για χάρη των γονιών της, θέλει να είναι η καλύτερη εκδοχή της, αλλά δεν τα καταφέρνει πάντα. Με την πίστη ότι έχει μία ιερή αποστολή από τους γονείς της, η Μίλα αναζητά να βρει τέρατα σε όλο τον κόσμο.

    Σύντομα το φιλόδοξο κορίτσι αμφιβάλλει αν κάνει το σωστό. Όταν γνωρίζει τον Μαξ και την οικογένεια του, συνειδητοποιεί ότι η αγάπη και η υποστήριξη της οικογένειας είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που ήξερε μέχρι τότε.

    Η Μαρλίν και ο Μάντοξ Σταρ είναι οι γονείς της Μίλα και οι πιο επιτυχημένοι επιστήμονες στον κόσμο. Και οι δύο έχουν επίγνωση της επιτυχίας τους και της ικανότητας τους, και δεν συγκρατούνται στο να αυτοθαυμάζονται. Αλλά πίσω από τη λαμπερό και τέλειο προσωπείο, οι Σταρ έχουν καταστρώσει ένα μοχθηρό σχέδιο για να αφανίσουν τους ελαττωματικούς και τους άρρωστους αυτού του κόσμου. Μία αποστολή που θα καταστρέψει όλη την υπέροχη διαφορετικότητα που χαρακτηρίζει τον κόσμο.

    https://youtu.be/lf3HgOSXU3g

    Η Νέσι, το τέρας του Λοχ Νες, είναι απίστευτα ντροπαλή και μισεί τις φωτογραφίες. Μπορεί να κρυφτεί τέλεια πίσω από φύκια ή μέσα στην άμμο, έχοντας τα χρώματα ενός χαμαιλέοντα. Χάρη στους Γουίσμπον, η Νέσι αρχίζει να εμπιστεύεται και μαθαίνει ότι είναι ωραία να προσεγγίζεις τα άλλα πλάσματα και να κάνεις φίλους, ότι είναι καλύτερο να είναι γενναία με φίλους παρά μόνη και ντροπαλή.

    Το Γέτι ζει στο Θιβέτ και δεν φημίζεται για την ευφυία του. Ευτυχώς συναντά τον Φρανκ, που μεταμορφωμένος σε Φρανκεστάιν, δεν είναι και ο πιο έξυπνος τύπος του κόσμου. Αυτό το κοινό χαρακτηριστικό, τους φέρνει πιο κοντά για μια ζωή. Ο Κινγκ Κόνγκα, από την άλλη, ζει σε μία όμορφη ζούγκλα και είναι μουσικόφιλος. Παίζει μοναδικά τα κρουστά, αλλά κανείς δεν θέλει να τον συνοδεύσει. Μέχρι που γνωρίζει τους Γουίσμπον.

    Διαβάστε επίσης: Knives Out 2: Αποκαλύφθηκαν τα πρώτα πλάνα με έντονο “άρωμα” Ελλάδος (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles