13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Επιστρέφουν τον Ιανουάριο οι σειρές «Chicago P.D.», «Chicago Fire» και «Chicago Med»

    Οι αγαπημένες σειρές «Chicago P.D.», «Chicago Fire» και «Chicago Med» από τον βραβευμένο με Emmy παραγωγό Dick Wolf, επιστρέφουν με νέα επεισόδια γεμάτα δράση, ένταση και αγωνία τον Ιανουάριο σε FOX και FOX Life. Τα κανάλια FOX και FOX Life είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

    Chicago P.D. 9

    (Κάθε Πέμπτη στις 21.50 στο FOX)

    Το συναρπαστικό, αστυνομικό δράμα «Chicago P.D.» επέστρεψε με τον 9ο κύκλο στο FOX. Οι άνδρες και γυναίκες της επίλεκτης Μονάδας Πληροφοριών του αστυνομικού τμήματος του Σικάγο συνεχίζουν να μάχονται με τους μεγαλύτερους εγκληματίες , στην προσπάθεια τους να κρατήσουν την πόλη ασφαλή. Στον προηγούμενο κύκλο, o Hank Voight (Jason Beghe) είχε αναγκαστεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα, ενώ παρέμενε απόλυτα αφοσιωμένος στο να φέρνει εγκληματίες ενώπιον της δικαιοσύνης.

    Chicago Fire 10

    (Πρεμιέρα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στις 21.00 στο FOX Life)

    To «Chicago Fire» επιστρέφει με το 10ο κύκλο επεισοδίων στο FOX Life. Οι ηρωικοί πυροσβέστες και διασώστες του Σταθμού 51, υπό την ηγεσία του Αρχηγού Matthew Casey (Jesse Spencer) και της Υπολοχαγού Kelly Severide (Taylor Kinney), θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να προστατέψουν τους πολίτες του Σικάγο, καθώς τίποτα δεν μπαίνει πάνω από το καθήκον τους.

    Chicago Med 7

    (Πρεμιέρα Τρίτη 18 Ιανουαρίου στις 21.00 στο FOX Life)

    To «Chicago Med» επιστρέφει με τον 7ο κύκλο επεισοδίων στο FOX Life. Στο υπερσύγχρονο νοσοκομείο του Σικάγο, οι γιατροί συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τις πιο δύσκολες ιατρικές υποθέσεις με γενναιότητα, ενώ παράλληλα προσπαθούν να κρατήσουν ισορροπία στην προσωπική τους ζωή. Στο νέο κύκλο, ο Δρ. Will Halstead (Nick Gehlfuss) βλέπει την καριέρα του να κινδυνεύει μετά τη συγκάλυψη μιας σοβαρής δεοντολογικής παραβίασης.

    Τα νέα επεισόδια «Chicago P.D.», «Chicago Fire» και «Chicago Med» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand.

    Διαβάστε επίσης: Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες “Scream” και “Πράκτορες 355” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles