23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    «Επιστροφή στα θρανία» με τη HUAWEI: Laptops και Tablets με όφελος αγοράς για την καλύτερη αρχή της σεζόν!

    Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με μοναδικές προσφορές από την HUAWEI με όφελος αγοράς! Οι τελευταίας τεχνολογίας φορητοί υπολογιστές HUAWEI MateBook Series και τα tablets είναι οι σύμμαχοί μας για τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς μας. 

     Η εργασία και ο καθημερινός τρόπος ζωής έχει αλλάξει ραγδαία, με το υβριδικό μοντέλο εργασίας και εκπαίδευσης να καθιστά μία νέα πραγματικότητα. Η HUAWEI έρχεται με λύσεις τεχνολογίας σε φορητούς υπολογιστές και tablets, είτε πρόκειται για ψυχαγωγία ή εκπαίδευση. Στην περίοδο της “επιστροφής στα θρανία”,  η HUAWEI προσφέρει μοναδικές λύσεις  σε MateBook και MatePad με όφελος αγοράς που θα διευκολύνουν αυτήν την νέα πραγματικότητα.

    Huawei MateBook D 16: ένα ελαφρύ, φορητό και πανίσχυρο laptop με μεγάλη οθόνη!

    Δημιουργήθηκε κατόπιν εκτεταμένης έρευνας για τις ανάγκες των καταναλωτών στη νέα εποχή της εξ’ αποστάσεως εργασίας και εκπαίδευσης, με αποτέλεσμα να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος για τη σεζόν που μόλις ξεκινά! Το HUAWEI MateBook D 16 είναι ένας ελαφρύς φορητός υπολογιστής υψηλής απόδοσης με μεγάλη οθόνη HUAWEI FullView 16 ιντσών, εξασφαλίζοντας άνεση στα μάτια, ενώ παράλληλα παρέχει ευρύτερη προβολή. Ο ισχυρός επεξεργαστής 12ης γενιάς Intel® Core™ H-Series υψηλής απόδοσης ενισχύει την ταχύτητα λειτουργίας και καθιστά την εργασία πιο αποτελεσματική και χωρίς προβλήματα. Παρέχει δυνατότητες σύνδεσης και συνεργασίας μεταξύ πολλαπλών συσκευών, μέσω της εφαρμογής Super Device, δίνοντας έτσι μία απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης. Μέσω του εύχρηστου εργαλείου διαδικτυακών συναντήσεων, το Huawei MateBook D 16 γίνεται ο ιδανικός σύντροφος για τη δημιουργία του απόλυτου υβριδικού Smart Office!

    Huawei MateBook D 15: Μία premium κατασκευή υψηλών προδιαγραφών σε προσιτή τιμή!

    Το Huawei Matebook D 15 είναι ένας κομψός φορητός υπολογιστής με μεταλλικό σώμα, IPS HUAWEI FullView οθόνη, WI-FI 6 για γρήγορο σερφάρισμα, εύκολη συνεργασία συσκευών και επεξεργαστή Intel® Core™ 11ης γενιάς. Με μεγαλύτερη οθόνη και με πιστοποίηση TÜV Rheinland για τη μείωση του μπλε χρώματος και Flicker-Free ανακουφίζεται η καταπόνηση των ματιών των χρηστών. Η εξαιρετική σχεδίασή του τον καθιστά κορυφαίο στην φορητότητα, με λεπτή σχεδίαση πάχους 16,9 mm και βάρος 1,56 κιλά. Τα χαρακτηριστικά αυτά κάνουν τον φορητό υπολογιστή έναν εξαιρετικό σύμμαχο στη διασκέδαση και στο διάβασμα!

    Huawei MatePad 11: Η οργανωμένη επιφάνεια εργασίας συνδυάζεται με την απόλυτη άνεση

    Τα tablets είναι η εύχρηστη, φορητή λύση για όλους όσους θέλουν γρήγορα να οργανώσουν και να παρακολουθήσουν την καθημερινότητά τους. Το HUAWEI MatePad 11 παρέχει μία σύγχρονη εμπειρία άνεσης και αποτελεσματική τεχνολογία που γίνεται ο καλύτερος φίλος της εκπαίδευσης και του Smart Office! Η οθόνη αφής, το έξυπνο ποντίκι, αλλά και η προεπισκόπηση εφαρμογών δίνουν μία προηγμένη εμπειρία στον χρήστη. Ο Πολλαπλασιαστής Εφαρμογών με τη λειτουργία κλειδώματος παραθύρων επιτρέψει να εκτελέσετε δύο εργασίες στα ίδια application, ενώ η εφαρμογή Multi-Window επιτρέπει το άνοιγμα έως και 4 εφαρμογών σε μία οθόνη!

    Huawei MateBook E: Το 2-σε-1 laptop με την οθόνη HUAWEI OLED Real Colour FullView

    Το Huawei MateBook E είναι το laptop που γίνεται tablet με μία κίνηση! Η εύκολη εναλλαγή του το καθιστά ως ένα εύχρηστο εργαλείο εργασίας, αλλά και διασκέδασης, μιας και η HUAWEI OLED Real Colour FullView παρέχει ευρεία γκάμα χρωμάτων με ακριβής απόδοση και μέγιστη φωτεινότητα 600 Nits. Επίσης, δίνει στον χρήστη μία κορυφαία εμπειρία ήχου και βίντεο με τα 4 ηχεία HUAWEI SOUND, την FULL HD κάμερα και την δυνατότητα AI Noise Cancellation. Η πλήρης σουίτα εφαρμογών Office μεγιστοποιεί την αποδοτικότητάς σας, ενώ η δημιουργικότητά σας διευρύνεται με την εύκολη σχεδίαση μέσω της γραφίδας HUAWEI M-Pencil (2nd generation).

    Η HUAWEI παρέχει λύσεις για όλους τους τύπους εργασίας, ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και αφεθείτε στη φορητότητα, ευκολία και ευελιξία που σας προσφέρει.

    Τα HUAWEI MateBook  D16, MateBook D15, MatePad11 MateBook E είναι διαθέσιμα από όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της HUAWEI με όφελος αγοράς έως και €200.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles