15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Επιτέλους έχουμε ημερομηνία! Τον Αύγουστο πρεμιέρα για το “House of the Dragon”

    Η επερχόμενη σειρά του HBO “House of the Dragon” έχει επιτέλους επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας. Το πολυαναμενόμενο prequel του Game of Thrones έρχεται αυτόν τον Αύγουστο και συγκεκριμένα στις 21 του μήνα. Η νέα υπερπαραγωγή των 10 επεισοδίων καλεί τους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν τον εμφύλιο πόλεμο των Targaryen και βασίζεται στο βιβλίο του George R. R. Martin «Fire & Blood».

    Στο House of the Dragon πρωταγωνιστούν οι Paddy Considine στον ρόλο του Viserys Targaryen, Matt Smith στον ρόλο του Daemon Targaryen, Olivia Cooke στον ρόλο της Alicent Hightower, Emma D’Arcy στον ρόλο της Rhaenyra Targaryen, Steve Toussaint που θα παίξει τον Λόρδο Corlys Velaryon, Eve Best που θα παίξει την πριγκίπισσα Rhaenys Velaryon. Επίσης, θα δούμε και τους Sonoya Mizuno, Steve Toussaint, Eve Best και Sonoya Mizuno.

    Σημειώνεται ότι η σειρά ακολουθεί έναν εμφύλιο πόλεμο, ο οποίος έλαβε χώρα περίπου 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα του «Game of Thrones». Ο Martin μάλιστα έχει δηλώσει ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα, αφού έχει δει το σχετικό υλικό.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Δύσκολα τα πράγματα για τον Scrat στη νέα σειρά Ice Age (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles